Problemele în cuplu, cea mai ciudată situaţie pentru care ai putea avea nevoie de un credit


În prezent, banii au ajuns să reprezinte atât cea mai des întâlnită problemă, dar şi cea mai rapidă şi simplă rezolvare a oricărei probleme. Lucru ce ar trebui să ne pună puţin pe gânduri, dacă totul a ajuns să fie rezolvat cu bani în lumea noastră, nu înseamnă neapărat că este bine. Aşadar, în prezent, dacă ai posibilitatea de a plăti, poţi rezolva aproape orice. Până că şi o simplă ceartă în familie poate să se rezolve cu uşurinţă dacă respectiva problemă are o reazolvare şi soluţie prin bani.

Aşadar, tocmai din cauza acestui lucru, certurile în cuplu sau familie au reprezentat un efect, cât şi o cauză, problemele cu banii reprezentând mai mereu problema principală. Şi de aceea am ajuns să avem momente în care banii ne pot rezolva aproape orice problemă, în comparaţie cu un efort uriaş pe care ar trebui să îl depunem. Chiar şi aşa, necesităţile de genul nu reprezintă niciodată momentul mult aşteptat sau momentul pentru care ai pus bani de o parte. Însă, dacă ai ajuns să te confrunţi cu probleme în cuplu sau familie, mai jos ai câteva soluţii, variante, pentru a le putea rezolva, şi nu numai.

În primul rând, ai putea apela la un consilier de familie, care poate să vă dea posibilitatea a noi oportunităţi, perspective.

Problemele în cuplu sau în familie reprezintă probabil prima problemă pe care o cauzează lipsa banilor. Ineficienţa gestionării corespunzătoare a banilor nu reprezintă un lucru nou, însă, chiar şi aşa, sunt puţine rezolvările paşnice ale problemelor de acest gen. Ar trebi să te gândeşti că cea mai mare parte a problemelor ce sunt cauzate de lipsa banilor au o rezolvare ce implică reacţii violente ce pot distruge complet o familie sau un cuplu, astfel că nu este recomandabil să iei decizii la nervi. Totodată, acesta este principalul motiv pentru care ar trebui să apelezi la un consilier de familie.

Şedinţele în compania unui astfel de expert, te pot pune pe gânduri şi astfel să îţi dea noi oportunităţi şi perspective, aceste şedinte putând să te ajute şi să iei decizia corespunzătoare. Însă, poate că în acest moment nu deţii suma necesară pentru a putea apela la un expert care să îţi salveze familia sau viaţa de cuplu. Astfel, ai putea apela la un împrumut urgent, totul realizându-se online, iar banii vor ajunge în posesia ta în maximum o zi lucrătoare. Un astfel de credit online urgent reprezintă cea mai bună şi indicată variantă atunci când timpul şi emoţiile te apasă. Totodată, un astfel de credit ar putea fi cea mai bună variantă atunci când treci prin situaţii atât de grele, precum problemele şi certurile cu persoana iubită.

În al doilea rând, trebuie să ştii că dacă un consilier familiar nu te-a putut ajuta, cu siguranţă că nici divorţul nu o va face.

În prezent, ţara noastră a ajuns să numere tot mai puţine căsnicii de lungă durată, astfel că rar mai vedem sau auzim de căsnicii ce durează de peste 40 sau 50 de ani. În prezent, conform statisticilor, nu mai puţin de 1 din circa 4 cetăţeni ai ţării noastre apelează la un divorţ, iar această statistică ne duce cu gândul că în puţine cazuri, problemele conjugale au putut să aibă o rezolvare şi o soluţionare paşnică, astfel încăt familia să rămână unită.

De altfel, atunci când în cuplu sau familie încep să apară disensiunile şi certurile, te aştepţi ca relaţia să nu mai dureze prea mult, mai ales că nu dispui de cele necesare pentru a îndrepta sau rezolva problema ce a dus la certurile din familie. Iar aici, principala problemă, după cum am spus, sunt banii, astfel că lipsa banilor poate să tragă total relaţia în jos, ceea ce ar putea duce chiar la divorţ.

Trebuie să ştii că divorţul ar trebui să fie ultima variantă la care să te gândeşti, deoarece, dacă la nervi îl vezi drept o bună variantă, divorţul nu reprezintă nici pe departe cea mai bună rezolvare a problemelor, ci mai degrabă o fugă de responsabilităţi şi probleme. Iar, un divorţ va cauza şi alte datorii şi cheltueili pentru cuplurile ce vor să se separe definitiv.

Probabil că ai auzit de divorţul pe cale amiabilă, însă trebuie să ştii că lucrurile nu sunt atât de simple precum crezi, deoarece chiar şi în acest caz costurile pot depăşi 1.000 de lei, iar cum principala problemă a certurilor din familie este reprezentată de bani, cu siguranţă că divorţul nu este deloc cea mai bună variantă. Însă, dacă se merge pe calea divorţului clasic, trebuie să ştii că despăgubirile solicitate şi obţinute pot să ducă la adevărate probleme pentru cel puţin unul din cei doi parteneri ai deja fostei relaţii.

Aşadar, trebuie să te îndrepţi spre o rezolvare a problemei care astfel să îndrepte şi situaţia din familia ta, să aducă din nou armonie şi fericire în cuplu, mai ales că în zilele noastre, poţi apela pentru „n” credite, credite care îţi pot rezolva absolut orice problemă într-o perioadă destul de scurtă de timp.

Însă, cum se poate obţine un astfel de credit nebancar pentru ca tu să rezolvi problemele şi disensiunile din familie?

Nimic mai simplu. În cazul în care, din varii motive ai o perioadă foarte proastă din punct de vedere financiar, iar cum o problemă nu vine niciodată singură, ci cauzează chiar şi probleme şi certuri aprige în familie, poţi sa apelezi la un credit nebancar rapid până la salariu.

Cum se face? Păi, în primul rând trebuie să ştii că pe teritoriul ţării noastre funcţionează nu mai puţin de până la 12 astfel de instituţii financiare nebancare ce îţi pot acorda credite rapide. Înainte de a consulta oferta celor 12 furnizori de credite nebancare, trebuie să te asiguri că îndeplineşti 3 cerinţe extrem de simple.

Cea mai dură cerinţă este aceea de înregistrare a unui venit minim lunar stabil. Vorbim aici de un venit minim lunar stabil de circa 300 de lei, care nu trebuie să fie neapărat salariu, fiind luate în calcul chiar şi chiriile, pensiile, dividente sau alte sume pe care le încasezi în contul tău bancar în mod regulat. Odată ce ai trecut cu brio de această condiţie, este mai aproape ca oricând de obţinerea unui credit nebancar rapid pentru rezolvarea problemelor conjugale.

O a doua condiţie este aceea de a avea cel puţin 18 ani pentru a putea obţine un astfel de credit, iar cea de-a treia condiţie este aceea de a deţine un act de identitate tip buletin pentru ca IFN-ul respectiv să poate efectua o verificare rapidă în bazele de date ale ANAF, special pentru a observa faptul că înregistrezi venituri.

Aşadar, odată ce te-ai asigurat că îndeplineşti cele 3 condiţii foarte simple, poţi începe să consulţi lista ofertelor celor 12 furnizori de credite nebancare.

Probabil că te întrebi dacă aceste credite se pot acorda şi persoanelor ce figurează în biroul de credite. Răspunsul este: DA! Creditele nebancare pot fi acordate până şi persoanelor ce apar în biroul de credite cu întârzieri sau neplăţi ale facturilor. Aşadar, nimic nu mai stă în calea obţinerii împrumutului tău nebancar pentru a pune punct problemelor financiare şi conjugale.

Acum nu îţi mai rămâne decât să acceezi oferta de împrumuturi a celor 12 IFN-uri ce figurează pe teritoriul ţării noastre. Odată ce ai găsit-o pe cea potrivită ţie, trebuie doar să accesezi website-ul respectivului IFN.

Odată ajuns pe site-ul acestora, vei fi nevoit să completezi o aplicaţie cu datele tale personale, iar la final să încarci o fotografie cu buletinul tău. Odată ce ai terminat de completat aplicaţia, trebuie doar să aştepţi răspunsul favorabil din partea IFN-ului. Din moment ce verificarea a fost dusă la sfârşit, un reprezentant al IFN-ului la care ai aplicat, te va contacta atât prin mail, cât şi telefonic pentru a pune la punct ultimele detalii.

Vorbim aici în special despre stabilirea ratelor şi livrarea banilor. Îţi vor fi puse la dispoziţie 3 variante pentru ca banii să ajungă în posesia ta.

Prima variantă este aceea ca banii să îţi fie viraţi într-un cont bancar pe care tu l-ai indicat consultantului de la respectivul IFN. Cea de-a doua variantă este aceea ca un consultant să se deplaseze în persoană la domiciliul tău şi să îţi aducă suma împrumutată.

Ultima şi cea mai puţin recomandată variantă este aceea ca banii să îţi fie viraţi cu ajutorul unei firme de curierat rapid, ceea ce poate dura până la două zile lucrătoare. Tocmai de aceea, această variantă este mai puţin recomandată, deoarece banii vor ajunge destul de greu la tine.

Aşadar, odată ce ai pus la punct cu respectivul consultant toate detaliile, trebuie doar să aştepţi ca banii să ajungă în posesia ta, iar apoi să rezolvi marea problemă ce a cauzat atât de multe certuri şi fisuri în relaţie.

Însă, nu trebuie să te opreşti aici. Trebuie să ştii că aceste credite au taxe destul de mari în cazul în care nu vei respecta termenii scadenţi. Aşadar, asigură-te că vei plăti la timp ratele lunare sau săptămânale, în funcţie de cum ai stabilit cu reprezentantul agenţiei nebancare.

În cazul în care vei achita ratele, respectiv creditul la timp, nu vor exista niciun fel de taxe şi dobânzi. Însă, dacă vei avea întârzieri în plata ratelor, vor începe să apară cât mai multe taxe, astfel că vei avea probleme cu achitarea integrală a creditului. Totodată, trebuie să reţii faptul că dobânzile pentru creditele nebancare sunt ceva mai mari, deoarece, aceasta ar fi principala garanţie a faptului că IFN-urile acordă împrumuturi şi persoanelor cu un istoric negativ în Biroul de Credit. Astfel, în cazul în care vei achita ratele şi împrumutul la timp, sau vei solicita o amânare a plăţii, deoarece ai şi această variantă, nu va fi nicio problemă în ceea ce ţine taxele sau dobânzile.

Însă, dacă nu vei mai reuşi să plăteşti ratele şi implicit creditul pe care l-ai solicitat, trebuie să îţi iei adio de la obţinerea oricărui alt credit printr-un IFN, deoarece nu vei mai putea obţine vreunul. IFN-urile au propria lor bază de date unde sunt înregistraţi rău platnicii, iar, odată ce ai ajuns pe aşa zisa „lista neagră”, şansele sunt slabe să mai poţi obţine vreun alt împrumut de la vreun IFN.

Dar, pentru a putea scăpa de toate aceste probleme ce ţin de rate, taxe, dobânzi, trebuie să ştii că cea mai mare partea a IFN-urilor îţi mai pun la dispoziţie o variantă de obţinere a creditelor. Mai exact, pentru a atrage rapid clienţii, instituţiile financiare nebancare îţi pun la dispoziţie creditul cu dobândă 0 pentru primele 30 de zile.

Cum  funcţionează acest credit? La fel ca şi celelalte, însă că vei putea obţine maximum 4.000 de lei. Perioada de rambursare este de maximum 30 de zile, iar dobânda pentru aceste 30 de zile este de exact 0%. Aşadar, vei împrumuta 4.000 de lei şi vei rambursa tot 4.000 de lei dacă o vei face la timp.

În caz contrar, IFN-ul îţi va percepe o taxă de circa 1-1.5% per zi, din suma total împrumutată, până la momentul rambursării integrale a creditului. De altfel, beneficiezi şi aici de amânarea plăţii, însă cu doar câteva zile, iar ulterior vei fi nevoit să rambursezi suma total împrumutată. Recomandabil este să aplici pentru un astfel de credit doar dacă ştii că îl vei putea rambursa fără probleme, pentru a nu apărea cheltuieli pe care nu le vei mai putea ţine în frâu. Astfel, vei ajunge la probleme şi mai mari cu banii, ce vor cauza din nou disensiuni, fisuri şi certuri în familie.

În concluzie, un astfel de împrumut este recomandat doar pentru perioade scurte sau medii din timp, special pentru a nu te afunda în cheltuieli ce ţin de taxe şi dobânzi, pe care nu le vei mai putea ţine în frâu. De altfel, trebuie să aplici pentru un astfel de credit doar atunci când eşti sigur că vei putea rambursa fără probleme creditul. Aşadar, un astfel de credit îţi poate rezolva rapid problemele din familie, însă, dacă nu te vei ţine de plata ratelor şi a creditelor, vei ajunge în probleme şi mai mari. Împrumută-te responsabil!