Tipuri de incaltaminte


Atunci când vine vorba despre alegerea de încălțăminte bărbați de calitate, este important să țineți cont de câteva lucruri, astfel încât să luați o decizie foarte bună.

Pe piață există o varietate foarte mare de încălțăminte bărbați din care să alegeți, de aceea nu veți avea dificultăți în a opta pentru o pereche ideală pentru voi. Există totuși câteva tipuri de încălțăminte foarte apreciate de bărbați, mai multe informatii pe: https://esandale.ro/

Tenișii și adidașii se numără printre cele mai apreciate, dar și cele mai comode tipuri de încălțăminte, atât în rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor. Acești papuci reprezintă majoritatea modelelor pe care bărbații le dețin, în ceea ce privește încălțămintea. Ei poartă această încălțăminte cu drag, în orice perioada a anului. Fie că vorbim despre teniși sau adidași, aceste accesorii sunt perfecte pentru ținutele sport, cât și pentru cele de tip casual. Acest tip de încălțăminte bărbați este apreciat și pentru faptul că ea poate fi purtată și în domenii mai puțin pretențioase. Există așadar numeroase modele, culori, dar și firme dintre care să alegeți, de aceea nu veți avea dificultăți în a opta pentru o pereche de papuci cât mai potrivită.

Ghetele pentru sezonul toamna-iarnă sunt și ele foarte apreciate, cu toate că nu toți bărbații le poartă. Aceste ghete sunt totuși potrivite pentru zilele ploioase de toamna, dar și pentru zilele friguroase de iarnă. Ele vin într-o gama destul de variată de culori, dar și de modele, fiind potrivite ținutelor formale, cât și a celor casual.

Pantofii Oxford sunt fabricați dintr-o gama variată de modele și culori, aceștia fiind realizați din diverse tipuri de materiale. Puteți opta oricând pentru pantofii cu imprimeu sau pentru cei perforati. Ambele variante de pantofi arată foarte bine și va pot scoate cu ușurință din anonimat orice fel de ținută. Fiind purtați la orice eveniment, acești pantofi se potrivesc extrem de bine cu blugii, precum și cu un costum. Acești pantofi nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat, ei reușind să fie opțiunea cea mai bună. Pantofii de acest fel sunt potriviți pentru oricine, fiind așadar o soluție de avut în vedere.

Mocasinii sunt și ei un tip de încălțăminte pe care bărbații ii preferă, aceștia semănând cu pantofii Oxford. Ei nu au însă șiret, dar această încălțăminte are avantajul faptului că este foarte versatilă. Ea se potrivește perfect ținutelor casual. Se pot alege mai multe tipuri de mocasini și anume mocanisii cu ciucuri, cei simpli sau cei decorați pe limbă cu cusături vizibile. Pe timp de vară, aceștia pot fi purtați și fără șosete. Esandale ofera o gama diversificata de incaltaminte, la cele mai bune preturi.

Un alt tip de încălțăminte pe care bărbații o apreciază este reprezentată de pantofii Brogue. Aceștia au o cusătură englezească, prezentând și perforații decorative pe partea din față. Cu puțină imaginație, acest pantof poate fi purtat la orice ținută. Acești pantofi sunt confecționați din piele în nuanțe de negru și de maro, ei ieșind în evidență printr-o gama variată de modele, dar și de culori, aceștia fiind și ei o opțiune de avut în vedere.