Noul SUV marca Suzuki surpinde publicul larg, creând o versiune nouă și îmbunătățită a modelului Vitara. Suzuki Vitara 2025, în varianta 1.5 Strong Hybrid cu […]
Categorie: Comunicate de presa
Firma de Paza City Protect: Lider în Securitate Corporativă
City Protect Group, sub conducerea fondatorului Bogdan Dumitrache, a încheiat anul 2024 cu realizări remarcabile, marcând o creștere accelerată și sustenabilă. Într-un bilanț impresionant al […]
Oradea, Lider în Dezvoltarea și Administrarea Destinațiilor Turistice
În cursul zilei de miercuri, Secretarul General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România, Corina Martin, împreună cu Secretarul General adjunct al Ministerului Economiei, […]
Delicii și Cadouri la Chocolate Saga de Crăciun 2024, Din 22 Noiembrie, la Sala Polivalentă din București
Mâine, 22 noiembrie 2024, ciocolatierii români își lansează colecțiile de dulciuri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă, la Sala Polivalentă din București. Expoziția va fi […]
Ce aduce nou Breaking Newspaper în peisajul știrilor online?
Începând cu 1 decembrie, Breaking Newspaper va oferi o platformă de știri internaționale complet diferită. Conceput pentru a răspunde nevoilor cititorilor moderni, site-ul aduce analize […]
Ascensiunea Comunităților Boutique: De ce Familiile Românești Aleg Locuințele în Ansambluri Restrânse
În ultimii ani, Ecovillas Company s-a axat pe construirea unor comunități restrânse, formate din 10-20 de familii, care să asigure un echilibru între intimitatea unei […]
CarmOlimp și OmniaGusti, atracțiile Food&Hospitality Expo de la Hala Laminor
Inovația momentului – conceptul ready to heat by Carmolimp! Conceptul ready to heat, celebrele ciorbe la pungă ale Carmolimp, vin la București la Food Service […]
FoodService & Hospitality Expo 2024: Epicentrul Ospitalității la București
FoodService & Hospitality Expo își deschide porțile la Hala Laminor, Sector 3, București. Timp de trei zile, între 16 și 18 noiembrie, expoziția va reuni […]
Semnal de alarmă Federația Ospitalității: Punctul 0 în turismul românesc: orice creștere a costurilor poate însemna prăbușirea HoReCa. Profiturile nu depășesc 6% într-o industrie vitală pentru economia României
Federația Ospitalității averizează că, în acest moment, toată industria HoReCa se află la punctul 0. Pentru următorii ani, ori alegem să mâncăm de la marile […]
Cum sprijină Profeco fermierii români în lupta cu seceta și costurile inputurilor agricole
În ultimii ani, fermierii români se confruntă cu perioade de secetă prelungită, dar și cu creșterea prețurilor inputurilor agricole. Pe de altă parte, planurile Uniunii […]