3 motive pentru care sa alegi agende personalizate

Marea majoritate a peroanelor au in acest moment sau au avut cel putin o agenda in viata lor. Un adevarat mit privind utilizarea agendelor si persoanele carora le sunt destinate a fost vehiculat o buna perioada de timp. Acest mit era strict legat de activitatea profesionala pe care o avea o persoana care detinea o agenda care, de regula, se desfasura la un birou. In prezent, oamenii au agende personalizate pe care le folosesc si in viata personala, nu doar la job.

Iata doar 3 motive pentru care sa alegi acest tip de obiect de birotica:

  • Te ajuta sa fii mai organizat si responsabil. Primele ganduri cand te trezesti dimineata sunt obiectivele pe care le ai de realizat pe ziua ce tocmai a inceput sau poate te gandesti la task-urile extra pe care vrei sa le indeplinesti. Avand mintea limpede, este mult mai simplu sa contorizam si sa prioritizam toate activitatile pentru a ne organiza ziua. Insa, o data cu trecerea orelor, in cazul in care nu am notat ceea ce urmeaza sa facem, este foarte posibil sa mai omitem.

Omisiunea ne poate incarca a doua zi cu si mai multe responsabilitati sau ne poate face sa ajungem la intarzieri fata de parteneri care nu vor fi privite foarte bine. O agenda pe care sa o aveti mereu la indemana va indruma in urmatoarele task-uri pe care sa le realizati, fara a pierde foarte mult timp stand pe ganduri.

  • Eficienta crescuta. Notarea tuturor activitatilor dintr-o zi pe agende personalizate inseamna o evidenta mult mai buna a timpului. In cazul in care urmeaza sa aveti o zi foarte incarcata, asigurati-va ca va notati pe agenda un interval orar estimativ in dreptul fiecarei sarcini. In acest mod veti sti cand sunteti pe punctul de a intarzia catre urmatorul task si la ce anume trebuie sa renuntati pentru a putea ajunge la timp la o intalnire de afaceri, spre exemplu.
  • Va monitorizati activitatea. Timpul trece uneori extrem de repede, iar ziua pare ca nu este suficienta pentru a solutiona toate cele propuse, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. La finalul unei zile de acest fel, simtim ca nu am reusit sa realizam foarte multe lucruri. Acest lucru poate fi vizualizat foarte usor prin intermediul unui sistem de notare al activitatilor realizate. Pentru a nu pierde timp pe parcursul zilei, puteti doar sa taiati cu o linie sarcinile pe care ati reusit sa le indepliniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Teava patrata | un material cautat – super pret la Mesteru Manole
Next post De ce se simt cei mici atat de confortabil in cosuletele pentru bebe?