Afla tot ce trebuie sa stii atunci cand iti doresti un tatuaj!

Te gandesti sa iti faci primul tatuaj si nu stii ce presupune acest lucru? Vrei sa fii mai sexy sau pur si simplu sa iti scoti in evidenta o anumita parte a corpului?

Ai trecut printr-o experienta care te-a marcat si doresti un desen reprezentativ pentru aceasta? Niciun motiv nu este gresit sau corect. Corect este sa tii cont de ce iti doresti cu adevarat si sa nu faci o alegere pripita. Afla din randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre un salon tatuaje Bucuresti!

Cum sa alegi salon tatuaje bucuresti?

Pentru a avea grija de sanatatea ta si a nu te expune niciunui risc din punct de vedere medical, alege sa iti faci un tatuaj intr-un salon specializat, autorizat, in care isi desfasoara activitatea artisti cu experienta, bine pregatiti, dar si pasionati! Alegand sa iti faci un tatuaj intr-un loc neautorizat, acasa la un prieten, te vei expune riscului unor infectii sau chiar a unor boli!

Ce iti vei tatua si unde?

Tatuajul trebuie sa iti reprezinte personalitatea, stilul de viata, poate fi chiar un simbol legat de pasiunea ta (muzica, sport, etc), sau pur si simplu un model care iti place. Rolul unui tatuaj este cel estetic si nu este necesar ca cei care il pot vedea sa inteleaga ce reprezinta acesta pentru tine. In privinta locului in care te gandesti ca ar trebui sa te tatuezi, gandeste-te in primul rand daca doresti ca acesta sa fie mereu la vedere sau daca preferi ca acesta sa fie intr-un loc intim, undeva unde il poti vedea doar tu si persoana iubita. Este important sa nu uiti sa tii cont de regulile de la locul tau de munca si sa nu iti faci un tatuaj la vedere in cazul in care acesta iti poate crea probleme in cariera. In plus, tine cont de modelul dorit si de zona in care vrei ca acesta sa se regaseasca, deoarece un desen detaliat nu va arata bine intr-o zona ingusta.

Efectuarea unui tatuaj este dureroasa?

Probabil ai auzit la prieteni diferite variante: fie ca este dureros, fie ca exista o senzatie de disconfort. Tine cont de faptul ca fiecare persoana are un grad diferit de suportabilitate la durere si ca, de asemenea, locul in care tatuajul se va face influenteaza gradul de disconfort creat. Probabil ai auzit ca in zona pieptului sau pe sira spinarii ori la glezna, orice tatuaj este dureros, iar ca in zona bratelor durerea este usoara. Cu toate acestea, la o simpla cautare pe internet, vei gasi mai multe “ harti” cu zone ale durerii in procesul tatuarii si vei observa ca acestea difera, tocmai din cauza faptului ca oamenii percep durerea in mod diferit.

Online, pe FunkyTattoo.ro,ai la dispozitie accesul la locul ideal in care isi desfasoara activitatea o echipa de artisti specialisti in arta tatuajului. Acestia sunt disponibili pentru a-ti infrumusetea pielea cu modelul ales de tatuaje barbati sau femei, si iti pot oferi consieliere in cazul in care nu stii exact ce tatuaj iti doresti.

In plus, artistii iti pot oferi un model personalizat! Un salon de piercing din Bucuresti este locul ideal in care tatuajele se fac in mod profesionist, cu produse de inalta calitate, intr-un mediu total steril, pentru ca tu sa te bucuri de rezultatele asteptate! Dupa efecturea tatuajului tine cont de sfaturile specialistului pentru ingrijirea acestuia, si procedeaza intocmai pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post <strong>Vrei să fii o apariție la orice eveniment? Investește într-o haină din blană de vulpe argintie</strong>
Next post <strong>Totul despre vaccinul veterinar: află care este schema potrivită pentru pisica ta!</strong>