cabinet oftalmologic bucuresti

Cauti un cabinet oftalmologic Bucuresti?

Daca esti in cautarea unui cabinet oftalmologic Bucuresti, unde sa gasesti personal medical cu o vasta experienta in domeniul medical care sa te trateze cu intelegere, rabdare si profesionalism, apeleaza cu incredere la Clinica Medicala Romgermed.

Cauti o clinica oftalmologica in Bucuresti langa casa ta?

cabinet oftalmologic bucuresti

La cabinet oftalmologic Bucuresti, un medic te va diagnostica si iti va oferi un tratament adecvat in functie de starea ta. Cele mai frecvente boli oculare la nivelul ochiului sunt glaucomul, cataracta, nistagmusul, erorile de refractie (miopie, astigmatism, hipermetropie).

In plus, astfel de controale pot diagnostica si complicatiile oculare ale bolilor sistemice precum hipertensiunea arteriala, diabetul, tulburarile endocrine, reumatismul etc. Un mare avantaj este ca in cabinet oftalmologic Bucuresti poti gasi si alte probleme legate de alte specialitati medicale, precum diabetul.

De ce tot mai multi romani ajung cu probleme de vedere?

Nu numai ca, conform statisticilor efectuate in cadrul Uniunii Europene, s-a ajuns la concluzia ca doar unul din cinci romani este supus in mod regulat unei analize oftalmologice. In comparatie cu media UE, acest lucru este foarte ingrijorator in comparatie cu alte tari.

Desi crezi ca corpul tau inca functioneaza si ca esti inca tanar, nu stii niciodata cand ar putea veni o surpriza. De asemenea, avand in vedere ca traim intr-o era digitala in care totul se intampla pe laptop, computer, tableta sau telefon mobil, generatiile mai tinere sunt din ce in ce mai afectate, iar vederea lor se micsoreaza.

Ce spun expertii?

Personalul medical de la un cabinet oftalmologic Bucuresti recomanda examene oftalmologice regulate, in functie de varsta pacientului si de boala pe care o are.

De aceea, pentru copiii sub 10 ani, medicii recomanda un consult la 6 luni, iar peste aceasta varsta pot avea un consult in fiecare an. Odata cu dezvoltarea, timpul pentru efectuarea controlului scade, dar dupa varsta de 70 de ani, pacientii trebuie sa se prezinte din nou la specialisti mai frecvent.

Desigur, persoanele cu anumite afectiuni medicale trebuie sa-si vada medicul mai des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post House of the Dragon va apărea în curând pe HBO Max
Next post Alege plasa sudata in proiectele tale de constructie