Ce Fel De Sticlă Ar Trebui Să Alegeți Când Achiziționați Termopane Pentru Case?


Fereastra de acasă este puntea care leagă casa noastră de atmosfera în aer liber, de aceea trebuie să fim cu adevărat atenți la alegerile luate. Vezi prețurile de fabrică în 2023.

Atunci când căutăm ferestrele optime pentru locuința noastră, ar trebui să fim atenți în mare măsură la calitatea înaltă a acestora, la elementele precum și materialele din care sunt realizate, la reputația online a furnizorului și, în sfârșit, la preț.

Un element suplimentar care trebuie luat în considerare atunci când decideți să achiziționați termopane ieftine dar de calitate superioară este geamul termoizolant utilizat pentru producerea acesteia. 

De ce? Deoarece sticla este elementul major care asigură clădirilor de izolație termică și fonică, dar și confort sporit. Reprezintă aproximativ 70% din locația unei ferestre de acasă; din acest motiv, merită să ne concentrăm pe același lucru atunci când căutăm ferestrele perfecte pentru reședința noastră.

Sticla utilizată pentru producția de ferestre din PVC

Geamul termoizolant folosit la fabricarea tamplariei din PVC contine doua sau trei planuri de geam de sticla. Spațiul dintre geamurile de sticlă este umplut cu gaz inert argon pentru a evita formarea condensului în zona inferioară a ferestrei casei, precum și o bară de distanță continuă umplută cu gel de silice este folosită între geamurile de sticlă pentru a absorbi umiditatea. .

Ce fel de sticlă ar trebui să alegi pentru nevoile tale?

Sticla de protectie folosită la fabricarea ferestrelor PVC poate fi de mai multe feluri, fiecare avand detalii locuințe și generând totodată diferite beneficii.

Sticlă Low-E – Securitate UV ridicată

Sticla Low-E, în loc de alte tipuri de sticlă, este furnizată cu un strat de oxizi metalici care ajută la arătarea căldurii. Deoarece stratul metalic poate fi zgâriat, cu siguranță va fi aplicat în mod constant pe interior, într-un mediu etanș, într-un pachet de sticlă format din cel puțin 2 geamuri de sticlă.

Acest tip de sticlă se caracterizează printr-o emisivitate foarte scăzută și este recomandat în cazurile în care variantele de temperatură între atmosfera exterioară și interioară sunt ridicate, contribuind la minimizarea pierderilor de căldură prin ferestrele casei pe tot parcursul sezonului de iarnă și, de asemenea, la reducerea cald vara.

În plus, deoarece scade pătrunderea razelor UV în interior, acest tip de sticlă este recomandat în plus pentru locuințe cu obiecte de mobilier care se pot decolora/păta ca urmare a razelor UV.

Sticlă cu control solar – Eficiență energetică optimă, indiferent de perioadă

Geamul cu control solar combină beneficiile sticlei Super LowE cu cele ale sticlei reflectorizante. În timpul verii oferă o protecție solară puternică prin scăderea efectului de seră în interiorul casei, în timp ce pe tot parcursul sezonului rece își menține proprietățile rezidențiale termoizolante.

Termopane

Acest tip de sticlă este perfect pentru locații cu anotimpuri extrem de calde de vară, precum și ierni la modă. Sticla Solar Control nu este recomandată pentru clădirile cu ferestre orientate spre nord, deoarece are case cu reprezentare solară mai puternică și, de asemenea, scade nivelul de temperatură din interiorul casei, precum și permite mai puțină lumină naturală în spațiu, producând astfel un risc de condensare.

Puteți alege în siguranță sticlă de control solar dacă ferestrele casei dvs. sunt orientate spre est sau spre vest, deoarece căldura, precum și lumina vor pătrunde mult mai repede în casa dvs. și este recomandat să utilizați un pachet de sticlă care oferă o izolare termică excelentă.

Mai multă lumină naturală în zonă pentru mai mult timp

Sticla oferită de UsiFerestre.PRO combină ambele proprietăți pe care trebuie să le satisfacă o fereastră lustruită supusă radiațiilor solare, precum și căldura, în special în timpul verii. Această sticlă are o capacitate remarcabilă de a reflectă radiația infraroșie și, cu control solar, arată o mare parte din puterea solară.

Acest tip de sticlă este potrivit pentru ferestrele orientate spre est și, de asemenea, spre vest, oferind proprietăți excelente de transmisie a luminii și, de asemenea, permițându-vă să apreciați ziua pentru mai mult timp.

Sticlă laminată- Cea mai bună izolare fonică

Sticlă laminată (duplex) de siguranță sau antiefracție este utilizată în mod obișnuit în progresele casnice și sistemele comerciale. Include 2 sau mai multe panouri de sticlă lipite una de alta, cu un strat de rășină transparentă între ele.

Acest tip de sticlă este recomandat dacă casa dumneavoastră se află într-o zonă extrem de zgomotoasă, deoarece oferă cea mai bună izolare fonică în comparație cu alte tipuri de sticlă.

În plus, materialul utilizat pentru a lipi geamurile de sticlă între ele evită spargerea sticlei din sticlă în caz de accident, oferind un nivel ridicat de siguranță și securitate. Vă sfătuim să folosiți acest tip de sticlă pentru ferestrele vitrate de locuințe sau ușile care se pot baza pe impacturi, deoarece stratul de material și, de asemenea, sistemul de fabricație pentru această sticlă oferă o longevitate mai mare.

Sticlă decorativă- Creșterea confidențialității personale

Sticla ornamentală este folosită în principal pentru a minimiza expunerea și pentru a oferi intimitate fără a minimiza luminozitatea zonei.

Acest lucru este ideal pentru locuri de muncă, tehnici clinice sau cabinet de avocatură, ridicând siguranța și securitatea unui grad ridicat de discreție, precum și confidențialitatea personală.

Float Glass- 100% luminozitate, precum și claritate

Dacă încercați să găsiți ferestre care permit aproximativ 100% din lumina naturală să pătrundă în zonă și să ofere un nivel ridicat de calitate atmosferei exterioare, sticlă Float poate fi cea mai ideală pentru dvs. Cu toate acestea, acest lucru nu este recomandat dacă stați într-o locație aglomerată în care zgomotul crește, precum și variațiile de temperatură sunt considerabile între anotimp sau între zi/noapte, datorită faptului că nu are un coeficient ridicat de izolare la zgomot și căldură.

În schimb, sticla Drift este de obicei folosită în amestec cu alte tipuri de sticlă reflectorizantă sau cu control solar.

Ca urmare, standardele primare la care trebuie să ne gândim atunci când alegeți geamurile pentru ferestrele din PVC sunt caracteristicile climatice ale locației în care locuim, gradul de zgomot și, de asemenea, alinierea ferestrei casei în raport cu busola.

Fereastra ideală a locuinței ar trebui să ofere securitate puternică, precum și intimitate, căldură sporită și, de asemenea, confort fonic și, nu în ultimul rând, cel mai înalt grad de lumină naturală din zonă.

Pentru a crește nivelul de lumină naturală din încăpere, UsiFerestre.PRO ofera produse PVC de calitate superioară ceea ce se traduce prin și mai multă lumină naturală în interiorul casei și mai multă economie. Testați principiul UsiFerestre.PRO pentru a vedea beneficiile si obțineți o ofertă gratuită 24/7 folosind asistentul live afișat pe site-ul www.usiferestre.pro.

termopane ieftine