Consultatii oftalmologice pentru orice varsta in cadrul Romgermed

Trebuie sa mergi la consultatii oftalmologice de 2 ori pe an!

consultatii oftalmologice

Acest cabinet de oftalmologie ofera un serviciu complet chirurgical si terapeutic. La clinica medicala Romgermed din Bucuresti veti gasi o sectie formata dintr-un grup de medici specialisti cu o vasta experienta in domeniu.

In acest cabinet de oftalmologie se efectueaza consultatii oftalmologice si este posibila diagnosticarea si tratarea pacientilor cu afectiuni oculare precum: cataracta, glaucom, strabism, erori de refractie (hipermetropie, miopie, astigmatism), precum si complicatii oculare ale unor boli sistemice (diabet), tulburari endocrine, reumatism etc.

Analize de care poti beneficia in Cabinetul de Oftalmologie al Romgermed si cand ar trebui sa consulti un medic specialist?

Desi multi oameni nu fac de obicei acest lucru, aceste consultatii oftalmologice trebuie facute de cel putin 2 ori pe an. Din pacate, in Romania, studiile arata ca acest lucru nu se intampla nici macar la un an. Aici nu vorbim doar despre ramura oftalmologiei, ci este valabila pentru orice ramura a medicinei.

Din pacate, romanii se prezinta la controale doar atunci cand sunt raniti, iar uneori preventia este prea tarzie si se trece direct in faza de tratament.

Va asteptam la Clinica noastra Romgermed din Bucuresti pentru un consult oftalmologic complet. Sanatatea este cel mai important lucru! Pune-te pe primul loc si previne posibilele boli!

Cand ai stiut ca este timpul sa mergi la o clinica de oftalmologie?

Recomandati oricui sa mearga la o clinica oftalmologica. In general, inspectiile sunt recomandate cel putin o data la doi ani, asa cum am mentionat si mai sus.

Insa pentru persoanele cu probleme de vedere sau cele de sub 16 ani, cel mai bine este sa aiba un consult cel putin o data pe an. Indiferent de profesionist, este recomandat sa mergi la o consultatie oficiala. Acest lucru va ajuta la detectarea problemelor medicale in timp util si, daca este necesar, chiar la tratarea acestora.

Indiferent de situatie, pune intotdeauna sanatatea ta pe primul loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Esti absolvent curs auditor de calitate | Hai sa afli mai multe despre domeniu
Next post Cum sa incepeti o afacere de prelucrare a lemnului in 2022?