Cosmetice romanesti naturale realizate de persoane defavorizate in Brasov


Se intampla in laboratorul de produse cosmetice profesionale naturale Ophori din Brasov. Produsele sunt realizate manual de către persoane vulnerabile, in singura întreprindere socială de inserție din judet. Sunt astfel create locuri de muncă pentru persoanele puse la grea încercare, în vederea inserției socio-profesionale. Toate produsele Ophori sunt realizate manual și ambalate sustenabil, adăugând plus valoare în comunitate atât prin consum responsabil, cât și prin transformarea asistatilor sociali în contribuitori. Standardul de calitate este foarte inalt, produsele Ophori sunt 100% vegane, testate dermatologic și certificate de laboratoare acreditate, astfel încât să aducă beneficii majore romanilor care le folosesc.

Fiind entitate de economie socială, întregul profit este reinvestit în comunitate, prin crearea de noi locuri de muncă, adaptarea acestora și asigurarea mediul prielnic integrării persoanelor vulnerabile. De exemplu, astfel le este facilitat accesul la servicii de consiliere și terapie, de care au foarte mare nevoie. Fiecare leu cheltuit de catre consumator aduce nu doar multumirea de a fi cumparat un produs de ingrijire premium, dar si garantia unei societati mai prospere si echilibrate.

Produsele si mai multe informatii despre Ophori Handmade Cosmetics puteti gasi pe ZoriDeRomania.ro, singura platforma dedicata sustinerii producatorilor romani de articole pentru intreaga familie si pentru casa.