Cum încălzești eficient o casă la țară – n-o să-ți vină să crezi cât economisești cu Tomibena


O parte însemnată a populației din mediul urban își dorește să se mute la țară. Numărul celor care își doresc acest lucru a crescut în principal din cauza pandemiei ce ne-a ținut pe toți în casă, un adevărat chin pentru cei ce locuiesc în mijlocul orașelor. Dacă te-ai mutat la țară sau urmează să faci asta, să știi că ai luat o decizie corectă..

Sistemul de încălzire pe care va trebui să îl folosești, apă curentă, dar și racordarea la linia de electricitate sunt pe lista alegerilor ce trebuie făcute o dată și bine. Când vine vorba de încălzirea eficientă a locuinței, cei de la Tomibena îți pot fi un real ajutor.

Poți încălzi complet o casă de la țară folosind peleți din rumeguș de rășinoase!

Uită de toți ceilalți combustibili fosili. Nu îți limita alegerea viitoarei locuinței în funcție de racordarea la gaz sau alte detalii asemenea. Tomibena are peleti de vanzare la prețuri corecte, în raport echilibrat cu tot ce ține de calitate. Încălzirea cu peleți te face independent de toți ceilalți combustibili fosili!

Accesând tomibena.ro vei descoperi peleți din rumeguș de rășinoase de proveniență austriacă. Prețul lor este accesibil, iar dacă achiziționezi cel puțin doi paleți, cei de la Tomibena ți-i livrează gratuit oriunde în țară. Sunt constant reduceri de preț pe site, așa că profită cu încredere de ele.

De asemenea, sunt creați din elemente biologice și biodegradabile, deci extrem de prietenoase cu mediul înconjurător. Emisiile de dioxid de carbon de pe urma arderii sunt infime, comparativ cu alți combustibili pe care ai putea să îi folosești pentru a-ți încălzi locuința.

Peleții din rumeguș de rășinoase, la vânzare pe tomibena.ro, sunt perfecți pentru sobe, șeminee, dar și centrale termice. Un palet conține 66 de saci de peleți. Ei sunt obținuți prin presarea și uscarea rumegușului, se aprind la temperaturi mari, iar asta rezultă că pot încălzi orice timp de locuință, izolată sau nu, la țară sau la oraș.

Peleți de vânzare pe care, dacă nu ești mulțumit, îi poți da înapoi!

Cei de la Tomibena vor să te asigure prin toate modurile posibile că peleții lor de vânzare sunt de primă clasă, calitate 100%. Dacă folosești până la 5 saci de peleți dintr-un palet și nu ești mulțumit de eficiența lor, poți face retur, fără să plătești ceva în plus.

Cât despre prețul peleților din rumeguș de rășinoase, acesta variază în funcție de cantitatea de paleți pe care o achiziționezi. Cei de la Tomibena îți livrează oriunde în țară, iar la minim doi paleți achiziționați transportul este gratuit.

Renunță la clasicii combustibili fosili și încălzește-ți casa de la țară independent! Nu ai nevoie decât de un spațiu în care să îți depozitezi peleții. Un palet are 66 de saci, deci ai nevoie de ceva spațiu de depozitare.

Peleții din rumeguș de rășinoase sunt o alternativă ecologică de încălzire, dar și accesibilă ca preț. Dacă vrei ca sănătatea mediului înconjurător, dar și sănătatea familiei tale să nu aibă de suferit, accesează tomibena.ro și comandă acum!

Contact Tomibena

Bivolărie (lângă Haltă), Vicov de Sus, Suceava

contact@tomibena.ro

0755 091 111