Cum să-ți pui creativitatea în practică la tine acasă


Fiecare dintre noi are o parte creativă pe care o scoate la suprafață mai devreme sau mai târziu. Indiferent de preferințele pe care le ai în materie de artă, un lucru este cert – cu toții ne dorim să avem parte de o locuință amenajată cu bun gust, în care să ne simțim bine și care să ne ajute să ne organizăm pentru fiecare zi. Cu cât această locuință are un aspect mai fluid, cu atât ne va fi mult mai ușor să ne mișcăm dintr-o cameră în alta și să ne depozităm toate lucrurile. Pe scurt, acest lucru ne va putea ajuta să ne bucurăm de o experiență mult mai plăcută atunci când petrecem timp la noi acasă. Rămâi alături de noi și descoperă cum îți poți pune creativitatea în practică în interiorul locuinței tale, pe parcursul rândurilor următoare!

  1. Alege să-ți pictezi pereții

Una dintre cele mai frumoase și rapide metode de a-ți pune amprenta asupra casei tale se rezumă la pictarea pereților. Pe lângă faptul că este o opțiune mult mai ieftină în comparație cu achiziționarea unui tablou realizat de o anumită persoană, aceeași creație va rămâne pe peretele tău mult timp de-acum încolo. Tocmai din acest motiv, recomandarea noastră pentru tine este să mergi către această zonă, întrucât vei putea să ai parte de cele mai frumoase zile petrecute la tine acasă.

  1. Scoate în evidență piesele de mobilier deja existente la tine acasă

Știm că renovarea unei locuințe este o adevărată activitate, mai ales atunci când pui totul pe hârtie și vezi cât costă fiecare element în parte pentru locuința ta. De aceea, o soluție optimă pentru a reuși să salvezi din prețul final se rezumă la utilizarea pieselor de mobilier pe care deja le ai la tine acasă. Spre exemplu, o vopsea Annie Sloan are un cost foarte mic și te ajută să dai un nou aspect mobilei tale, în special atunci când realizezi întregul proces de unul singur. Mai mult decât atât, ai la dispoziție o gamă vastă de vopsele chalk paint din care poți alege, astfel încât să găsești întocmai nuanța dorită.

Nimic nu ne face să ne simțim mai bine decât propriul confort pe care îl putem obține la noi acasă. Cu puțin timp, efort și noroc, avem posibilitatea să ne construim cel mai frumos rezultat, exact așa cum ni l-am imaginat!