Curs DPO pentru o cariera in domeniul protectiei datelor

Alege curs Dpo si dezvolta-te profesional

curs dpo

Rolul responsabilului cu protectia datelor (sau cu alte cuvinte, persoana care a urmat un curs de formare DPO) este discutat in Capitolul IV Sectiunea 4 din reglementarile actuale GDPR din statele membre UE. Daca detii o companie trebuie sa angajezi un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal ce a urmat un curs DPO. Te poti inscrie si tu la curs dpo in cadrul Training Professionals.

Asadar, daca apartii cuiva care nu este foarte familiarizat cu acest domeniu, poate fi util sa citesti acest articol.

Ce face un DPO

Cu alte cuvinte, responsabilul care poate fi numit poate fi cu usurinta un membru al echipei sau oricine altcineva care poate culege informatiile necesare din sesiunea de formare a DPO. Potrivit articolului 37-6, acesta poate functiona numai pe baza unui contract specific de prestare de servicii.

Cu toate acestea, aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal trebuie sa abordeze mijloace adecvate si oportune. Persoana responsabila nu va fi concediata sau pedepsita de niciun operator pentru indeplinirea sarcinii.

Pe scurt, pentru desfasurarea unui curs DPO este necesar un expert in securitate informatica. Foarte amabil si discret cand vine vorba de relatii cu clientii. Poseda abilitatile unui trainer excelent pentru activitati precum coaching intern, audituri si evaluari de risc. Tu ce parere ai? Incepe un nou drum profesional in cadrul unui curs DPO.

Certificat de absolvire pentru orice tip de program DPO

Dupa cum am mai spus, curs DPO trateaza responsabilitatea de a proteja datele personale. Si respecta noile reguli impuse de Uniunea Europeana anul trecut.

Prin urmare, a urma un curs DPO nu este doar important, ci si benefic. Va poate ajuta sa va dezvoltati si sa va familiarizati mai bine cu organizatia pentru care lucrati, in timp ce obtineti un loc de munca nou, actual si de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Tot ce trebuie să știi despre bateriile de tracțiune
Next post Cum poate anxietatea sa-i afecteze pe adolescenti