Cursurile de engleza in Bucuresti, ocazia sa te perfectionezi la materia care ti-a placut in scoala


Engleza a fost materia ta preferata, dar nu ai reusit sa o aprofundezi asa cum ti-ai fi dorit? Ai un loc de munca care presupune cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat? Tintesti mai sus in cariera ta profesionala, dar abilitatile lingvistice sunt o piedica? Acum e mai usor ca niciodata sa iti indeplinesti visul de a vorbi fluent in cea mai utilizata limba internationala, participand la cursuri de engleza in Bucuresti.

Organizate online sau in sala, acestea iti ofera o sansa reala de te perfectiona, indiferent de locatia in care te afli sau de programul de la munca. Astfel, poti lua parte la aceste cursuri de la Flying Colours chiar din confortul casei, fara a mai strabate orasul si fara a te mai stresa sa ajungi la timp. Modulele se adreseaza incepatorilor sau avansatilor si acopera engleza generala sau cea de business. In functie de obiectivele tale, poti opta pentru una dintre categoriile care te-ar ajuta cel mai mult la atingerea telurilor.

Conversatie intensiva si mult exercitiu practic

In cadrul unor cursuri engleza Bucuresti, vei avea parte de foarte multa conversatie. Accentul se va pune in principal pe dialog, role play si exercitii de exprimare. Vei intra intr-un mediu in care se vorbeste doar in limba engleza, ceea ce te va ajuta sa te adaptezi rapid vocabularului si foneticii. Mai mult decat atat, acumularea notiunilor de baza si a celor avansate se va face intr-un mod interactiv si prietenos.

cursuri engleza bucuresti

Fiecare sesiune implica resurse potrivite nivelului tau de engleza. Grupele formate din maxim 8-10 cursanti si colegii care vor avea un nivel de engleza foarte apropiat de al tau te vor ajuta sa te integrezi si sa te dezvolti cu usurinta. Tehnicile si metodele moderne de invatare iti vor oferi tot suportul pentru a-ti imbunatati vizibil fluenta si pronuntia de la o sesiune de curs la alta, in special atunci cand esti incepator.

Daca vocabularul si structurile gramaticale te pun in dificultate, modulele de cursuri de engleza in Bucuresti vor rezolva aceste probleme. Vei dobandi un bagaj bogat de cuvinte noi, ce iti va permite angajarea in discutii dintre cele mai elevate. Accesul la o varietate de resurse online te va ajuta sa inveti engleza si sa perfectionezi pronuntia in afara orelor de curs. Peste toate acestea, vei beneficia si de experienta de peste 10 ani a profesorilor tai.

Engleza business pentru o pregatire de top

Cursurile de limba engleza pentru afaceri vor fi exceptionale pentru tine, daca iti doresti avansarea in cariera, sa lucrezi in strainatate sau sa ocupi un post bine remunerat. In cadrul orelor de curs iti vei cizela vocabularul specific mediului de afaceri. Astfel, daca lucrezi in IT, telecomunicatii, HR, Customer service, constructii, finante, vanzari sau medicina vei aprofunda termeni tehnici specifici activitatii pentru care doresti sa te pregatesti.

Pronuntia va fi abordata cu mare atentie in cadrul sesiunilor de cursuri de engleza in Bucuresti, deoarece la nivelul de business orice greseala iti poate scadea din credibilitate. Consolidarea regulilor de baza ale gramaticii limbii engleze si exersarea fluentei prin sarcini individuale de tip discursuri si prezentari business sau in pereche si in grup de tip role-play, vanzari si intalniri de afaceri iti vor asigura un nivel de pregatire de top.

Specialistii spun ca pentru a invata rapid o limba straina trebuie ca mai intai sa o iubesti. Fara dorinta de a-i descoperi tainele, fara rabdare, perseverenta si mult studiu, nu se poate obtine nicio performanta. Asadar, daca indragesti aceasta limba, vino la programele de cursuri engleza Bucuresti si bucura-te de progresul obtinut.