Cursurile de engleza online pentru copii, sansa de a invata si a socializa, dincolo de timiditate!

Platformele pe care se desfasoara modulele de cursuri de engleza online pentru copii ofera sansa de a pasi intr-o noua dimensiune a comunicarii. Prin simpla conectare la acestea, se da startul unei experiente captivante prin care copiii deprind cunostinte lingvistice si notiuni de cultura generala si tehnice.

Programele structurate pe categorii de varsta, bazate in principal pe puterea imaginilor si a jocurilor interactive pentru a transmite informatiile importante, sunt percepute de cursanti ca o distractie online impreuna cu prietenii si se bucura de un adevarat succes in prezent.

cursuri engleza online

Exercitiile practice la care se apeleaza frecvent pe parcursul orelor dezvolta capacitatea acestora de a socializa si a comunica cu usurinta, fara trac, dobandind o incredere de sine mai mare. Prin intermediul acestui sistem de educatie, fiecare copil deprinde atat regulile comunicarii online, cat si cele mai bune tehnici si metode prin care poate transmite un mesaj grupului de persoane cu care interactioneaza. Beneficiile sunt, asadar, pe mai multe planuri, copiii avand sansa de a se dezvolta cu fiecare participare.

Pregatire intensiva pentru examenele de limba engleza

Modulele de cursuri engleza online copii de la FlyingColours.ro vizeaza prescolarii cu varsta intre 4 – 6 ani si scolarii cu varsta intre 7 – 10 ani si 11 – 14 ani. Programa specifica fiecarei categorii se axeaza indeosebi pe obtinerea unui accent nativ, fluiditatea in exprimare si usurinta de a comunica cu persoane din alte culturi.

Mai mult decat atat, pe langa aceste obiective, se are in vedere si pregatirea intensiva a participantilor pentru examenele Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers), pentru examenele Cambridge Key / Preliminary (KET / PET), pentru obtinerea certificatului Cambridge si pentru echivalarea testului de limba engleza necesar admiterii in clasa a IX-a Bilingv Engleza. Asadar, in afara de aprofundarea cunostintelor de limba engleza, copiii vor beneficia si de o pregatire de elita pentru examenele Cambridge, recunoscute la nivel international.

Autodisciplina si imbunatatirea performantelor scolare

Un alt atu oferit de modulele de cursuri de engleza online pentru copii consta in faptul ca acestia isi vor dezvolta si autodisciplina. Sesiunile de curs presupun ca fiecare copil sa se organizeze singur, sub indrumarea profesorului, tocmai pentru a-i ajuta sa-si cizeleze treptat calitati precum rabdarea, automotivarea si perseverenta.

Imbunatatirea abilitatilor sociale si emotionale este, de asemenea, apanajul unor cursuri de engleza online pentru copii. Studiile psihopedagogice efectuate de-a lungul timpului au aratat ca prescolarii bilingvi exceleaza in activitatile intelectuale si au capacitatea de a intui mai repede detaliile subtile dintr-o conversatie. Aceasta aptitudine se datoreaza sensibilitatii pe care limbajul o dezvolta asupra intregului proces de comunicare.

In plus, prescolarii si scolarii care urmeaza cursuri de engleza online pentru copii isi dezvolta mai mult gandirea critica si analitica, creativitatea si imaginatia. Aceste calitati isi aduc un aport consistent din perspectiva performantelor scolare, rezultatele fiind vizibile intr-un timp foarte scurt.

Capacitatea de a socializa si a se integra in colectivitate cu usurinta

Primii pasi catre o limba straina ajuta orice copil sa descopere si sa inteleaga alte culturi ale lumii, contribuind la lista de atribute sociale ale viitorului adult. Prin intermediul unor cursuri engleza corect structurate, copiii au sansa de a explora diverse resurse, idei si personalitati, care le vor imbogati bagajul de cunostinte si le vor perfectiona personalitatea.

Programele de cursuri engleza online copii sunt ideale pentru cei care vor sa aiba o incredere in sine mai buna prin controlul exprimarii in limba engleza, sa stapaneasca un accent nativ, sa se exprime cu dezinvoltura in limba engleza indiferent de situatie, sa nu se simta marginalizati atunci cand prietenii sau colegii vorbesc cu lejeritate aceasta limba si sa isi faca cu usurinta relatii in toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România
Next post RADAR DE MEDIA Summer Gala 2023, cel mai așteptat eveniment monden al verii