De ce să alegi o rochie de mireasă albă pentru nunta ta | edenbride.ro

Albul este o culoare clasică de mireasă, iar multe viitoare mirese visează la ziua în care se îmbracă cu rochia aceea simplă albă sau fildeș și merg pe culoar alături de mirele lor minunat. Cu toate acestea, nu fiecărei mirese îi place conceptul de a purta o rochie de mireasă albă și sunt unele dintre ele preferă să poarte ceva colorat. Nimic nu se aseamănă cu o rochie mireasă albă uluitoare care te face să simți că eșți pe cale să te căsătoreșți. În timp ce fotografia miresei într-o rochie albă uriașă și voal este un clișeu, este un simbol de durată și sigur că te vei simți ca o mireasă când te vezi într-o rochie de mireasă. Miresele din țările occidentale își doresc toate să poarte rochii de mireasă albe. La urma urmei, nu sunt prea multe oportunități de a purta rochii de mireasă albe superbe.

S-ar putea să nu fi obligată să urmezi tradițiile la nunta ta, dar s-ar putea să regreți când te uiți înapoi la fotografii și îți doreșți să mergi pe calea tradițională de mireasă. Albul reprezintă bucurie și bucurie, iar o rochie de mireasă albă reprezintă inocența, puritatea și compasiunea miresei. Albul este, de asemenea, asociat cu pacea și noile începuturi. Dacă porți o rochie de mireasă albă, poți fi sigură că nimeni altcineva nu o va purta la nunta ta. Conform etichetei, invitații nu trebuie să poarte alb la nunți, întrucât doar mireasa ar trebui să poarte alb. Dacă vrei să ieși în evidență în fotografiile de nuntă, albul sau fildeșul sunt cele mai bune culori.

Poți opta pentru culori și modele strălucitoare

Dacă bugetul nu îți permite să îți alegi o rochie mai scumpă, poți opta pentru una din rochii de mireasă ieftine, chiar și pe o altă culoare. Rochiile de mireasă fiind pe mai multe culori, poți alege culoarea cea mai potrivită pentru ține. Vrei să porți ceva care să-ți reflecte personalitatea în ziua nunții tale, iar dacă albul este puțin plictisitor pentru ține, nu există niciun motiv pentru care să nu poți alege o altă culoare. Nu este întotdeauna măgulitor. Dacă ai un corp mai mare, pielea foarte palidă, tenul roz sau părul blond alb, o rochie de mireasă albă poate să nu fie atrăgătoare. Mulți designeri oferă acum rochii în culori pastelate sau mai strălucitoare, care te pot atrage mai mult.

Dacă îți doreșți să porți o rochie albă, atunci s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru ziua nunții tale. Se folosește o singură dată. După nuntă, este puțin probabil să porți din nou o rochie de mireasă albă. Pe de altă parte, dacă alegi o rochie colorată, cu siguranță o poți purta la alte ocazii formale fără ca nimeni să știe că inițial a fost o rochie de mireasă. După nuntă, unele mirese își vopsesc rochiile albe pentru a le purta din nou. Aceste rochii sunt ușor de vopsit. O rochie de mireasă albă s-ar putea murdări cu ușurință dacă eșți o mireasă predispusă la accidente sau dacă intenționezi să bei vin roșu în ziua nunții. Când alegi o culoare pentru rochia de mireasă, trebuie să ti cont de tematică dar și de cum îți dorești să apari la nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post A început cursul de „Competențe antreprenoriale” din cadrul proiectului „SMART 4 NEETs”
Next post Planifici o nuntă sau o ceremonie în aer liber? formatialaurentiucaldararu.ro