Descoperă accesorii moderne pentru casa ta! Amenajează baia pe placul tău

Baia este, cu siguranță, încăperea care există în fiecare locuință și reprezintă cel mai intim loc de relaxare, în care fiecare dintre noi are nevoie de confort. Dacă dorești să îți modernizezi baia, la o simplă căutare pe internet vei descoperi o multitudine de produse și probabil nu vei ști ce să alegi.

În plus, există posibilitatea ca multe dintre acestea să aibă o calitate îndoielnică. Descoperă, citind rândurile de mai jos, mai multe informații despre accesorii baie și află de ce este bine să ții cont în alegerea acestora!

De ce sunt atât de importante aceste accesorii baie?

Răspunsul este foarte simplu! Pentru că îți oferă confort și în plus, pentru că oferă o imagine ordonată și plăcută a băii. Cu siguranță ai admirat odată în baia unei prietene niște rafturi suspendate cu un aspect deosebit, ori o baterie pentru chiuvetă care pur și simplu te-a impresionat prin desing-ul ei.

Savoniera, varianta clasică pentru păstrarea săpunului solid

Dacă preferi stilul clasic, o savonieră este accesoriul de care cu siguranță baia ta are nevoie! Indiferent de material, model sau culoare, aceasta îți va păstra săpunul uscat și gata de a fi utilizat ori de câte ori îți vei dori acest lucru.

Dispenserul de săpun, o variantă mai modernă pentru săpunul lichid

Dacă preferi stilul modern și dorești să te bucuri de orice accesoriu ce oferă puțină tehnologie, dispenserul de săpun automat este varianta cea mai bună pentru tine! Vei avea posibilitatea de a regla cantitatea de săpun exactă pe care să o primești în mâini atunci când le apropii de acesta, iar astfel vei utiliza exact cantitatea de care ai nevoie, făcând economie!

Suporturi pentru prosop, agățători și inele

Pentru a alege una sau mai multe din aceste variante, este bine să ții cont de mărimea băii tale. Dacă dispui de o baie mică, este indicat să alegi suporturi de tip inel. Nu îți face griji în privința puterii de susținere a acestora, un inel de calitate poate susține fără probleme chiar și un prosop pentru duș! În cazul în care te bucuri de o baie mare, ai posibilitatea de a alege suporturi tip bară și este bine să ții cont de posibilitatea de a le monta chiar lângă lavoar sau lângă cabina de duș, pentru a te putea bucura de un plus de confort.

Baterii pentru lavoar

Vei descoperi o multitudine de modele și culori și este indicat să alegi ținând cont de stilul băii tale, de accesoriile deja achiziționate, dar și de culorile folosite, astfel încât bateria pentru lavoar să se potrivească cu restul băii. Este foarte important să verifici tipul de montare a bateriei și sistemul de acționare al acesteia, pentru a te asigura că accesoriul pe care îl dorești este o investiție bună ce se va potrivi perfect pe lavorul tău.

Baterii cu termostat

În cazul în care te confruți cu neplăcerile cauzate de variații de temperatură a apei, gândește-te la confortul de care te vei putea bucura alegând baterii cu termostat pentru duș, și chiar pentru lavoar! Cu ajutorul unei astfel de baterii, poți regla temperatura apei în funcție de preferințele tale!

Baterii-Lux.ro este un magazin online care îți pune la dispoziție o gamă variată de produse de top. Fie că ești în căutarea unor rafturi pentru baie, agățători de prosoape, perii de toaletă sau chiar baterii baie, pe toate le găsești aici și le poți comanda din confortul propriei case! Alege să investești în accesorii pentru baie de calitate, de care să te poți bucura pentru o perioadă lungă de timp!

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post <strong>In excursiile optionale in Zanzibar, este… obligatoriu sa te distrezi!</strong>
tocatoare crengi Next post <strong>„Vecine, imi imprumuti si mie tocatoare de crengi?” Intrebarea pentru care avem o solutie mai buna</strong>