Descopera gama de tabla zincata cutata de la Marola!


Tabla zincata cutata este un material ce se afla in categoria materialelor metalice avantajoase din punct de vedere al pretului, dar si datorita caracteristicilor unice pe care le ofera. Acestea sunt foarte folositoare in proiecte ample sau in cele de mici dimensiuni. Acest produs se regaseste cel mai des in realizarea de acoperisuri de case sau diverse cladiri, cum este si in cazul depozitelor sau al halelor, unde sunt adesea utilizate si pentru constructia peretilor.

Care sunt caracteristicile pe care le are tabla zincata cutata?

tabla zincata cutata

Materialul din compozitie este unul metalic, realizat din otel si peste care se toarna un strat de zinc. Scopul pe care il are acest strat suplimentar este acela de a proteja materialul impotriva factorilor externi si pentru a-i oferi o rezistenta sporita la oxidare, dar si o durabilitate mai mare. Luciul special pe care il are in final tabla cutata zincata se datorreaza acestui strat de zinc. De asemenea, acesta nu impiedica in niciun fel materialul sa fie vopsit in diferite culori si nuante in caz ca se doreste acest lucru.

Tabla zincata cutata nu are o suprafata dreapta, ci ondulata, care are din loc in loc niste asa-numite cute, care ajuta si din punct de vedere al aspectului. De asemenea, servesc si ca puncte de imbinare pentru placile care vor fi asezate una in continuarea celeilalte.

Iata cum poti avea grija sa nu iti rugineasca materialele!

Pentru a evita ca tabla zincata cutata sa rugineasca, ai grija ca atunci cand utilizezi acest material sa verifici intotdeauna starea pe care o are. Prima foaie din pachetul depozitat afara trebuie data la o parte, deoarece aceasta nu are cum sa fie afectata de electroliza inversa. Acest lucru se datoreaza avand in vedere faptul ca nu exista o alta foaie deasupra sa. Dupa ce elimini prima foaie din pachet, incep neplacerile. In cazul in care acel pachet de tabla zincata cutata a stat mai mult de 4 – 5 zile afara,cu siguranta foile sunt compromise aproape in totalitate.

Daca iti doresti tabla zincata de calitate si la un raport calitate – pret avantajos, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Marola! Te asteptam atat in magazinul fizic, cat si in magazinul online pentru a descoperi gama noastra de produse!