Ghidul tău pentru a-ți alege ușa de intrare potrivită


Ușa exterioară este primul lucru pe care oamenii îl observă atunci când când vin să te viziteze sau sunt în vecinătatea casei tale, și mai mult decât atât, este un element important dacă te gândești să vinzi proprietatea. Un design greșit poate să strice aspectul arhitectural al casei tale și poate să îi scadă valoarea atunci când ajunge pe piața imobiliară.

Ce trebuie să luăm în considerare?

În magazinele fizice și online există o varietate imensă de modele de uși exterioare, de la materialul sau culoarea acestora, până la prețul lor. Cu atâtea stiluri diferite pe piață, poate deveni copleșitor pentru tine să iei decizia potrivită, însă noi ți-am pregatit un mic ghid care să te ajute să alegi ușa potrivită pentru casa sau apartamentul tău.

Mai jos sunt câteva dintre aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi ușa de la intrare pentru proprietatea ta.

Ușa exterioară ar trebui:

  • Să aibă un sistem de închidere de înaltă performanță pentru siguranța ta.
  • Să aibă dimensiunea potrivită și să se încadreze perfect în tocul casei.
  • Să aibă izolare termică și fonică.
  • Să aibă o eficiență energetică ridicată.
  • Să fie ușor de întreținut.
  • Să adauge valoare casei tale.

Acestea sunt doar câteva dintre aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare în momentul în care îți alegi ușa exterioară. Cu siguranță că designul este și el foarte important, deoarece contribuie la aspectul vizual al locuinței tale și poate să îi crească valoarea pe piața imobiliară.

Ce fel de ușă exterioară mi se potrivește?

Ușile din PVC

Ușile din PVC au devenit printre cele mai populare în ultimii ani, asta datorită materiei prime din care sunt fabricate, PVC, ce oferă o serie de beneficii pe care alte uși nu le pot egala.

Unul dintre beneficiile principale ar fi prețul, ușile din PVC fiind printre cele mai ieftine de pe piață. Totodată, ușile din PVC sunt rezistente la factorii de mediu, având un nivel ridicat de izolare fonică și termică. Acestea se potrivesc de minune unei casei moderne.

Modalitățile de prelucrare moderne permit realizarea acestor uși în stiluri extrem de diverse, unul dintre cele mai populare fiind imitarea lemnului.

Așadar, dacă îți dorești acel look clasic și elegant, de calitate superioară și la un preț avantajos, alege ușile din PVC.

Ușile exterioare din aluminiu

 Astăzi, ușile din aluminiu vin într-o gamă mai variată de modele și sunt considerate a fi cele mai durabile de pe piață. Mai mult, gama de culori pentru aluminiu este aproape nelimitata, procedeul de vopsire oferind posibilitatea realizarii oricarei culori dorite.

Ușile exterioare din aluminiu au proprietăți care le fac rezistente la rugină, fiind ușor de întreținut. Mai mult decât atât, acestea sunt rezistente la schimbarea factorilor de mediu, având o durată de viață ridicată. Cu o feronerie performanta, ușile din aluminiu sunt rezistente la lovituri și îți oferă un înalt grad de siguranță.

Fiind comparabile cu ușile din PVC, ușile cu profil din aluminiu îți oferă și ele o protecție fonică și termică de invidiat.

Aspectul metalic nu este un motiv pentru care să excluzi aceste uși din viziunea arhitecturală a casei tale. Helios, spre exemplu, îți pune la dispoziție o gamă variată de culori și modele, pentru a alege ușa de termopan potrivită stilului tău.

Dacă îți dorești o ușă la comandă, care să combine profilul PVC cu cel din aluminiu (da, se poate și asta!), opțiunea unor sisteme de închidere personalizate sau adăgarea unor senzori de alarmă, contactează reprezentanții magazinului Helios și alege ușa casei tale acum!