Haine pentru bebeluși și copii din bumbac organic la prețuri avantajoase

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/haine-pentru-copii-%c3%aentins-plat-5749670/ 

Alegerea hainelor pentru bebeluși a devenit o adevărată provocare întrucât trebuie să îndeplinească o mulțime de caracteristici. În principal hainele pentru bebeluși și copii trebuie să fie croite dintr-un material calitativ, să arate bine, să fie practice, să fie fine la atingere, să fie confortabile și mai ales să aibă măsura potrivită.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știi referitor la pielea copiilor constă în faptul că aceasta este mult mai subțire, mai delicată și mai puțin rezistentă la bacteriile și substanțele dăunătoare din mediu. Pornind de la această premisă, hainele pentru nou născuți din bumbac și cele din bumbac organic sunt cea mai bună alegere, deoarece lasă pielea să respire și absoarbe umezeala corpului.

A doua regulă în alegerea celor mai bune hăinuțe pentru bebeluși și copii constă în modul în care sunt concepute. Hainele simple sunt mai ușoare! Astfel, nasturii, papioanele, funditele, paietele sau alte elemente care se pot desprinde cu ușurință și pot fi înghițite de bebeluși, reprezintă un adevărat risc.

Hainele pentru bebeluși trebuie să fie în perfect acord cu dimensiunile lui. Acestea nu trebuie să fie nici prea largi, nici prea scurte, nici prea mari, nici prea mici, întrucât îl vor incomodă, iar confortul bebelușilor este un alt aspect foarte important.

Drool.ro ți-a pregătit o întreagă colecție de haine pentru bebeluși și copii din bumbac la prețuri foarte avantajoase, de la branduri renumite deja pentru calitatea lor, precum BabyJem sau Agnotis. Citește acest articol până la final pentru a afla cele mai importante informații despre ele, iar apoi alege din site modelele potrivite pentru micuțul tău.

Tipuri de țesături

Țesăturile din care sunt fabricate hainele bebelusilor se împart în două mari categorii: materiale naturale și materiale sintetice. Dintre materialele naturale, principalele sunt:

  • Bumbacul – este unul dintre cele mai căutate și apreciate materiale din întreagă lume.  Chiar dacă este puțin elastic și ușor de șifonat, bumbacul este un material moale și puternic în același timp, permițând pielii să respire. De asemenea, fibra de bumbac este hipoalergică, ceea ce înseamnă un nivel în plus de protecție pentru pielea delicată a celor mici.
  • In – este un alt material foarte apreciat și des folosit în crearea hainelor pentru copii, datorită texturii moi și fine pe care le prezintă materialul. Printre principalele avantaje ale inului se numără aspectul său, rezistența  și versatilitatea.

Din gama materialelor sintetice, cele mai folosite țesături pentru haine bebeluși sunt:

  • Polyester – oferă o rezistență sporită împotriva sifonării și a ruperii, iar prețurile hainelor pentru bebeluși compuse din acest material sunt mai mici.
  • Nylon – este un material sintetic rezistent și ușor de întreținut.

De ce preferă mămicile hăinuțele din bumbac organic?

Bumbacul organic este un material obținut atent din culturi crescute și îngrijite cu grijă în medii nepoluante și netratate, care, ulterior, nu este supus unor procese industriale așa cum este bumbacul obișnuit. Hainele pentru bebeluși și copii confectionate din bumbac organic sunt mai moi, mai prietenoase cu pielea și cu mediul înconjurător, nu conține nici măcar un minim de substanțe toxice și nu prezintă nici riscul de a produce sau dezvolta alergii sau iritații, mai ales la bebelusi.

Astfel, mămicile preferă hainele din bumbac organic pentru copii lor întrucât sunt mai comode și ușor de manevrat. De asemenea, țesătura este perfectă pentru pielea fină a bebelușilor și, astfel, mai sănătoasă, mai rezistentă și mai plăcută din punct de vedere vizual.

Alege haine din bumbac organic de la BabyCosy!

BabyCosy este un brand de hăinuțe pentru bebeluși și copii produse în vestul Turciei, în regiunea Aegean. Acestea sunt fabricate din bumbac 100% organic, materialul fiind certificat GOTS.

Seturile de nou născuți din bumbac organic reprezintă alegerea ideală atât pentru propriul copil cât și pentru a le oferi cadou. Pe Drool.ro aceste seturi sunt o alternativă a calității la un preț accesibil.

Hainele pentru bebeluși și copii de la BabyCosy sunt variate ca design, au culori și modele simple, dar frumoase și sunt foarte practice, astfel încât tu să-l poți îmbraca și dezbraca foarte ușor pe cel mic.

Proprietățile materialului, beneficiile pe care le aduce asupra pielii bebelusului și modele prezente pe site sigur te vor încânta. Dacă încă nu ne crezi, intră pe site și convinge-te singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post RECUNOSTINTA PENTRU CAMPIONII NOSTRI – Gala Canotajului Romanesc 2022
Next post Amenajarea unui dormitor de dimensiuni reduse