Încălzitorul de ceară, de neînlocuit în kit-ul tău de epilat

Ca orice femeie care are grijă de aspectul său fizic, nici tu nu neglijezi niciun aspect legat de această temă. Prin urmare, îndepărtarea părului nedorit de pe anumite porțiuni ale corpului face parte din rutina ta de îngrijire. Și, de ceva vreme ai renunțat să mai mergi la salonul de cosmetică, pentru că te poți descurca foarte bine și acasă. Ceara de epilat nu îți lipsește din kit-ul tău de îndepărtare a părului pe care ți l-ai alcătuit singură, dar mai ai nevoie și de alte produse, cum ar fi încălzitorul.

Simplu de utilizat

Chiar dacă pare dificil să te epilezi cu ceară acasă, te-ai convins și singură că nu este chiar atât de complicat. Mai ales dacă ești bine pregătită, din toate punctele de vedere. Din trusa pe care o ai mereu la îndemână nu lipsește uleiul hidratant, ai suficiente benzi epilat, un decantor și multe altele. Printre acestea trebuie să se afle însă și un încălzitor de ceară, foarte simplu de utilizat și care face întregul proces mult mai simplu și eficient.

Trei tipuri de încălzitoare ceară

La o simplă vizită prin magazine sau pe internet, găsești o ofertă destul de bogată atunci când vine vorba despre tipurile de încălzitoare. Acestea sunt de trei feluri: clasice, profesionale și semiprofesionale. Punctul lor comun este faptul că se alimentează de la rețeaua electrică.

Dar, să detaliem puțin. Un încălzitor clasic este cel preferat de majoritatea celor care aleg să se epileze cu ceară acasă. Este și normal, deoarece se pretează să fie folosit cu toate tipurile de ceară de epilat care există pe piață. Este realizat din plastic și în dotarea lui mai intră și un termostat reglabil.

Încălzitorul semiprofesional nu costă foarte mult și este destinat utilizărilor frecvente. Se pretează să fie folosit doar pentru unele tipuri de ceară și din acest motiv nu este unul prea… popular.

În schimb, în cazul încălzitorului profesional, avem de a face cu cel mai bun model, dar și cu un preț mult mai ridicat. Are avantajul că poate încălzi nu doar ceara, ci și parafina de care ai nevoie pentru a efectua unele tratamente pentru anumite porțiuni ale corpului. Este cel pe care îl întâlnești în saloanele profesioniste de cosmetică, dar nu puține sunt Evele care îl au și acasă.

Cum alegi în mod corect încălzitorul de ceară

Atunci când intenționezi să cumperi un astfel de dispozitiv menit să îți facă epilarea cu ceară mai ușoară, trebuie să fii atentă nu doar la preț, ci și la anumite caracteristici ale sale. În primul rând trebuie să te ghidezi după capacitatea aparatului. Vei găsi modele care au o capacitate de 200 ml, 400 ml, 450 ml, 500 ml sau chiar mai mare, până la 2.000 de ml. Aici, totul depinde doar de tine și de preferințele tale.

Încălzitor cu termostat

Recomandarea specialiștilor, atunci când vine vorba despre încălzitorul de acasă, să optezi pentru unul dotat cu un termostat. În acest fel, îți va fi mult mai simplu deoarece practic aparatul se va ocupa de aproape tot: va aduce rapid ceara la temperatura optimă și, mai ales, o va menține caldă.

Nu este deloc complicat să te epilezi cu ceară acasă. Este posibil ca primele dăți să nu îți fie la îndemână, și de aceea ai nevoie de ajutorul unei prietene pentru a te descurca. Pe măsură ce capeți mai multă încredere și vezi că dacă respecți întocmai recomandările specialiștilor în domeniu rezultatele sunt excelente, vei avea suficient curaj să te descurci și singură. Și, mai ales, să ai la îndemână toate produsele de care ai nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Proiect nou in motorsport: NFT-uri si piloti de Rally
Articolele promoționale îți pot revitaliza afacerea! Next post Articolele promoționale îți pot revitaliza afacerea!