curs auditor intern

La ce va poate fi utila urmarea unui curs de auditor intern?

Un curs de auditor intern are ca principal scopul prezentarea bazelor uniu audit intern si abordarile acestui proces, explicand care sunt obiectivele misunii de audit si intocmirii rapoartelor. Acesta se bazeaza nu doar pe asimilarea de noi cunostinte, dar mai ales pe optimizarea felul in care aceste cunostinte sunt aplicate, reprezentand o pregatire interactiva ce se bazeaza pe educatia non-formala.

Cine poate participa la un curs de auditor intern?

Un curs de auditor intern se adreseaza in mod deosebit antreprenorilor si oamenilor care au sau doresc sa aiba responsabilitati in domeniul auditului intern.

Pregatirea participatintilor se face pornind de la un nivel incepator, asa ca orice persoana interesata de acest domeniu poate participa la acest curs. Prin urmare, nu este necesara detinerea de cunostinte preliminare, dar vor fi avantajate persoanele aflate la curent cu principiile-cheie ale unui responsabil cu protectia datelor, precum si cu cerintele ISO 9001:2015.

Ce beneficii veti avea prin finalizarea acestei pregatiri?

In cadrul cursului de auditor intern va veti forma baza teoretica specifica domeniului, invatand in acelasi timp cum sa folositi aceste cunostinte teoretice in mod practic. Veti avea parte de consultanta oferita de experti cu privire la aspecte particulare, concrete, specifice activitatii companiei in care lucrati.

Prin urmarea unui curs de auditor intern veti putea invata sa folositi o abordare discipliniata si sistemica in vederea evoluarii si furnizarii sevicilor de asigurare. Veti putea realiza acest lucru prin evaluarea conformitatii, asigurarea garantiilor si a operatiunilor si prin recomandarea anumitor controale. In plus, veti invata cum sa aplicati metodologia de audit intern bazat pe eventuale riscuri.

Prin finalizarea unui curs de auditor intern veti dobandi capacitatea de:

  • Planificare si pregatire a unei misiuni de audit intern;
  • Pregatire a unui raport de audit;
  • Supervizare a unui misiuni de audit intern;
  • Elaborare a unor teste ale activitatii de audit si formulare a contestarilor din urma testelor.

Cursul de auditor intern este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Dupa absolvirea acestuia veti obtine un certificat de absolvire care atesta faptul ca aveti cunostintele si capacitatile necesare desfasurarii activitatii unui auditor intern.

Astfel, prin urmarea unui curs de auditor intern veti avea siguranta ca detineti aptitudinile necesare pentru evaluarea capacitatii unei organizatii in privinta gestionarii sistemului de management al calitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum te poți bucura de serile de vară, chiar la tine acasă
Next post Trei lucruri pe care nu le știai despre lavandă