Masina de spalat vase profesionala, unul dintre cei mai buni „angajati“ ai restaurantului


Intr-un restaurant, o cantina sau orice alt tip de unitate de alimentatie publica, o masina de spalat vase profesionala este unul dintre echipamentele absolut necesare, care aduc un numar sporit de beneficii, comparativ cu orice alte solutii.

O productivitate impresionanta, o calitate deosebita si un consum redus de resurse si de energie justifica din plin o astfel de achizitie. Cealalta posibilitate consta in a angaja un om special pentru a spala vase, insa este dovedit ca acesta nu o poate face nici la fel de bine, nici la fel de repede precum o masina de spalat vase profesionala. In plus, masinii nu va trebui sa ii platiti salariu, iar investitia initiala va fi amortizata rapid.

Fresco Expert ofera solutii eficiente pentru bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992. Prin urmare, experienta de aproape trei decenii i-a permis sa selecteze, ca urmare a feed-back-ului primit de la clienti, cele mai performante produse existente pe piata internationala, care provin exclusiv de la branduri unanim recunoscute si apreciate.

Marturie sta calitatea produselor disponibile in magazinul online Fresco.ro. Cantitatea de vase spalate intr-o ora, utilizarea si dozarea inteligenta a detergentului de vase sau posibilitatea de control digital sunt doar cateva dintre caracteristicile celor mai bune modele de masini de spalat vase profesionale, provenite de la firmele Electrolux Professional, Virtus Group GmbH si Emainox.

Iata unele dintre cele mai bune echipamente pe care le puteti achizitiona chiar in acest moment!

100 de cosuri pe ora, cu un produs Electrolux Professional!

Unul dintre modelele de masina de spalat vase profesionala care se bucura de cea mai mare apreciere din partea administratorilor si proprietarilor de restaurante este masina de spalat vase tip tunel Electrolux Professional cu o capacitate de 100 de cosuri pe ora.

Eficienta si calitatea sunt asigurate de mai multe caracteristici bine gandite. Astfel, bratele sunt pozitionate pe toata lungimea rezervorului de spalare. Pompa puternica de spalare si bratele de pulverizare sunt special concepute pentru a garanta curatarea.

Spalarea se realizeaza cu apa care circula la o temperatura cuprinsa intre 55 si 65 de grade Celsius, iar clatirea finala se face cu apa curata incalzita la 85 de grade Celsius. Cantitatea de apa folosita pentru clatire este scazuta, de numai 1,5 metri pentru un cos, la viteza maxima de 100 de cosuri pe ora.

Produsul dispune de un ecran tactil intuitiv, care ofera posibilitatea de comunicare usoara pe diferite niveluri. Picioarele ajustabile ofera acces facil pentru curatare. Structura echipamentului este formata din otel inoxidabil solid de 50 pe 50 de milimetri, care ii ofera rezistenta pe termen lung.

Produs Virtus Group GmbH, cu capota si dispenser detergent

Aceasta masina de spalat vase profesionala este dotata cu un cos cu dimensiunile de 500 pe 500 de milimetri si cu inaltimea de 440 de milimetri. Lucreaza cu o temperatura de spalare de 60 de grade Celsius, in timp ce temperatura apei folosite la clatire este de 90 de grade Celsius.

Utilizatorul are posibilitatea de a opta intre trei cicluri diferite de spalare, cu durata de 55, 75 sau 120 de secunde. In functie de ciclul ales, productivitatea este de 65, 48 sau 30 de cosuri spalate intr-o ora.

Vizitati magazinul online Fresco.ro si studiati oferta completa de produse pentru bucatarii profesionale! O masina de spalat vase profesionala va contribui din plin la bunul mers al afacerii dumneavoastra!