Roca Shoes

Orice femeie are nevoie de un rucsac la modă

Rucsacurile – transportă greutatea lumii pe umerii noștri și ne pot salva de la o durere de umăr. Dar când majoritatea oamenilor se gândesc la rucsacuri se gândesc la ceva ce s-ar putea căra în spate la munte, plin cu batoane energizante și, poate, cu îmbrăcăminte suplimentară, în locul unuia care s-ar putea purta în fiecare zi.

Ei bine, nu ne referim la acest tip de rucsac – vorbim despre un rucsac cool, la modă, pe care îl poți purta în fiecare zi și la câteva motive foarte bune pentru care să faci asta. Deci, de ce ar trebui să vă schimbați geanta de mână pentru un rucsac? Ei bine, iată motive întemeiate pentru care ar trebui să iei în considerare un rucsac:

Rucsacurile îți păzesc spatele

Da, rucsacurile au într-adevăr grijă de spatele tău – ceea ce înseamnă că te salvează de la acea conformație de „umăr căzut” care se intervine în timp atunci când îți cari geanta grea pe o parte a corpului. Dă-i umărului o pauză! Vă veți simți mult mai bine chiar și după o săptămână de utilizare a unui rucsac în locul unei genți de mână grea, deoarece acesta distribuie greutatea pe ambii umeri. Un umăr suprasolicitat vă va mulțumi pentru partajarea greutății – ceea ce înseamnă mai puține drumuri la masaj și  astfel potențiale economii.

Sunt extrem de încăpătoare

Rucsacurile au spațiu – asta însemnând că poți îndesa în ele un schimb de haine, produsele de machiaj preferate, portofelul, ținuta pentru sală, o carte. De asemenea, au atât de multe compartimente, astfel încât să puteți păstra lucrurile bine organizate. Unele rucsacuri dama au compartimente speciale pentru telefonul mobil.

Oferă siguranță

Dacă locuiți într-un oraș mare, există șansa ca hoții de buzunare să fie prin zonă. Unul dintre cele mai vulnerabile locuri pentru a fi expus la aceștia este în mijoacele de transport. Fiind în aglomerație cu atâția oameni nu știi niciodată care ar putea avea mâna în geanta ta. Mai ales atunci când călătoresti în străinătate, este indicat întotdeauna să porți un rucsac, deoarece ai de protejat lucrurile importante, cum ar fi pașaportul, banii, aparatul foto, telefonul etc. De asemenea îți lasă mâinile libere pentru a face fotografii sau manca o delicioasă înghețată pe stradă, de exemplu.

Rucsacurile sunt la modă

Rucsacurile, la fel ca și încălțămintea sport sunt pe un trend puțin ascendent în acest moment și totul se rezuma la detalii atunci când vine vorba de un rucsac cool. Poți alege variante casual sau dimpotrivă elegante care să se potrivească, indiferent dacă porți pantofi cu toc sau încălțăminte lejeră.

Fii o sirenă

De ce să nu fii o sirenă într-o mare de pești? Dacă dorești să arăți chic și să ieși în evidență din mulțime, atunci un rucsac la modă și de sezon te va diferenția cu siguranță. Asigură-te că alegi texturi luxoase precum piele sau piele de căprioară și culori despre care știi că se vor potrivi cu o mare varietate de look-uri și ținute. Rucsacurile nu trebuie să fie plictisitoare, dimpotrivă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum te pregatesti pentru scoala de soferi? Lucruri de care ai nevoie pentru a promova din prima
Next post La ce sa te uiti cand cauti manere pentru ferestre?