Preparate gătite de la Auchan, disponibile pentru comandă prin Takeaway.com


Auchan își extinde serviciile de livrare la domiciliu printr-un parteneriat cu platforma Takeaway.com. Astfel, peste 40 de feluri de mâncare, gătite în bucătăriile Auchan din 16 hipermarketuri din țară, pot fi comandate online prin platforma Takeaway, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Potrivit celor două companii, serviciul este disponibil în 11 orașe în care retailerul este prezent: București, Constanța, Brașov, Craiova, Galați, Cluj, Timișoara, Târgu Mureș, Oradea, Iași și Sibiu. Gama de preparate disponibilă pentru livrare la domiciliu cuprinde zeci de feluri de mâncare din bucătăria românească tradițională: meniuri diferite în fiecare zi, de luni până duminică, la doar 15.99 lei, ciorbe, friptură, garnituri, salate și sendvișuri, precum și deserturi: prăjitură cu cremă de brânză și lămâie, prăjitură cu mousse de ciocolată ș.a.

Preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, în laboratoarele specializate de gastronomie tip restaurant din magazinele Auchan, de către bucătari specializați, respectând întocmai rețetele create de chefii Auchan și toate standardele și procedurile de calitate și securitate alimentară.

Colaborarea noastră cu Takeaway.com a demarat în urmă cu câteva luni, sub forma unui proiect pilot, din dorința de a oferi consumatorilor o variantă simplă și rapidă de a se bucura și acasă de preparatele din cadrul restaurantelor La Masă din hipermarketurile Auchan. Rezultatele în acest interval au fost îmbucurătoare, motiv pentru care ne propunem să dezvoltăm acest parteneriat și în alte județe în care suntem prezenți”, a declarat Laurențiu Furtună, Director e-commerce și digital Auchan Retail România.  

„Lucrăm continuu pentru a ne îmbunătăți și extinde serviciile și produsele. Suntem foarte fericiți să consolidăm parteneriatul cu restaurantele La Masă din magazinele Auchan și astfel să le livrăm consumatorilor noștri gusturi autentice din bucătăria românească tradițională la prețuri foarte avantajoase.a declarat Răzvan Borș, Brand Manager Takeaway.com.  

Potrivit Auchan, prin Takeaway.com comanda medie se ridică la aproximativ 40 lei, valoarea unei mese complete pentru două persoane. În urma etapei pilot, cele mai multe comenzi sunt înregistrate în magazinele Auchan din mall-uri, respectiv în Iași, Craiova Electroputere și Cluj Iulius. În ceea ce privește preferințele utilizatorilor, în topul celor mai comandate preparate se regăsesc meniul zilei, cașcavalul pane, șnițelul de pui pane și pieptul de pui la grătar. Clienții care au comandat mâncare Auchan prin Takeaway.com sunt foarte mulțumiți, dovadă fiind și ratingul de 4.4, obținut în ianuarie 2021.