Prize si incarcatoare pliate pe orice nevoie, de la Divers Market


Comparativ cu anii apusi, prizele si incarcatoarele nu mai indeplinesc doar rol functional, un accent deosebit fiind pus astazi si pe partea de estetica. Este valabil atat in cadrul locuintelor, cat si a spatiilor de birou sau a celor comerciale.

Prizele sunt o necesitate cand vine vorba de conectarea oricarui aparat la o retea electrica, cu ajutorul fisei de curent. In principiu acestea sunt alese in functie de tensiunea de alimentare si de curentul suportat.

Varietate si flexibilitate in alegerea prizelor si a intrerupatoarelor, la Divers Market

Exista trei tipuri de prize si intrerupatoare spre care te poti orienta: aparente, cu doza modulara si cu doza rotunda. Daca te vei orienta dupa astfel de produse pe diversmarket.ro, poti alege intre produse ale unor branduri precum GEWISS, LEGRAND, TEM, SCHNEIDER, LOHUIS, ELMARK si Btcino.

 Mai mult decat atat, in functie de proiectul tau, ai posibilitatea de a alege dintr-o paleta cromatica extrem de diversificata. Astfel, adapteaza in planul tau prize si intrerupatoare in tonuri de alb, albastru, aluminiu, antracit, aquamarine, auriu sau argintiu, bronz, bordo, coral, cires, crem, gri, grafit, lemn inchis/deschis, negru, maro, rosu, rubin, onix, nickel, verde, titanium, visiniu, violet, sampanie, portocaliu, etc.

In functie de proiectul pentru care cumperi astfel de accesorii, alege produsele dupa tipul de montaj, care poate fi aparataj, incastrat cu doza modulara si incastrat cu doza rotunda.

Mai departe exista o alta lista lunga de modele intre care va intrebui sa alegi. Amintim aici prize si intrerupatoare cu revenire, cap cruce, cap cruce cu led, cap scara, respectiv cap scara cu led, cu card, comutator, priza tv, priza telefon, priza USB, priza de date, dar si pentru sonerie, rame de ornament, suport fixare si tasta falsa.

Fiecare brand in parte vine la pachet cu alte modele si tipuri de prize. Intotdeauna ai in vedere gradul de protectie in care se inscrie accesoriul dorit, care trebuie sa fie IP20 sau IP44.

Asigura-te ca optezi pentru solutia cea mai practica raportat la planul tau electric, pentru a evita cablurile intinse inestetic prin incaperi. Astfel te poti orienta dupa acestea si in functie de numarul de module pe care il includ, pornind de la cele cu un modul si pana la cele cu 10 module.

Pentru fiecare produs in parte ai o descriere amanuntita. Citeste cu atentie pentru avea siguranta ca alegi ceva care sa corespunda cu proiectul tau. Raporteaza-te deci la tensiunea de alimentare recomandata, curentul, frecventa, dar si lungimea, latimea si inaltimea.

In ceea ce priveste preturile, acestea vor varia in functie de modelul ales, de producator, culoare, grad de protectie, numar de module. Un lucru este insa sigur atunci cand cumperi din magazine de profil precum Divers Market: beneficiezi de calitate, deci implicit si de durabilitate. Ai astfel garantia unor proiecte trainice, estetice, placute. Pune in balanta ofertele de la acest e-shop cu alte optiuni pe care ti le propune piata si ia decizia care e in favoarea ta.