Rochii elegante ghid – care sunt culorile pe care poți miza?

Nu contează dacă este vorba de un bal de absolvire, o competiție de dans, o invitație de nuntă sau altă ocazie festivă. Atunci când cumperi cele mai frumoase modele de rochii elegante pentru prima dată, este întotdeauna ceva special. Alegerea rochiilor de seară este enormă! Poți alege de pe Ina Fashion dintr-o gamă largă de culori, diferite decolteuri, modele scurte sau lungi și așa mai departe. Dar ce culoare se potrivește tipului tău de piele? Ce culori subliniază ce personalitate? Și există culori pe care nu ar trebui să le porți deloc? Poți afla totul în articolul nostru despre culorile rochiilor elegante: Ce culoare mi se potrivește?

O alegere clasică: negrul

Fie că este vorba de o rochie de seară neagră lungă sau de o little black dress, multe femei optează întotdeauna pentru o rochie de seară neagră. Negrul se potrivește aproape tuturor tonurilor de piele, este o culoare clasică, elegantă și ușor de combinat. Tocmai de aceea, rochia neagră de seară sau varianta mai scurtă, rochia neagră de cocktail, sunt atât de populare.

Pentru cine este potrivită? Negrul se potrivește tuturor femeilor, tocmai de aceea această culoare este atât de clasică.

Pentru a fi mereu întotdeauna în centrul atenției: roșu

Culoarea roșie este al doilea clasic pentru rochiile de seară. Roșul este considerat extravagant, sexy și cu siguranță atrage atenția. Dacă vrei ca toate privirile să fie ațintite asupra ta, alege roșul. Un roz aprins sau un portocaliu aprins poate avea același efect. Dacă îți place mai discret, alege o nuanță magenta intensă.

Pentru cine este? Roșul este cu siguranță pentru femeile cărora le place să fie în centrul atenției. Așadar, este o culoare pentru femeile cu personalitate.

Rochii elegante polivalente: rochii de seară verzi

Dacă vrei să ieși în evidență, să fii puțin diferită, dar nu prea ostentativă, o rochie de seară verde este perfectă. Rochiile verzi sunt disponibile într-o mare varietate de nuanțe: de la un verde mentă delicat, la un verde măsliniu pământiu și până la un verde iarbă vibrant. Și la fel de variate ca și diferitele nuanțe de iarbă, există ceva pentru fiecare ocazie, personalitate și nuanță de piele. De aceea ne plac rochiile de seară verzi.

Prospețimea soarelui: rochia galbenă de seară

Rochia de seară galbenă este în tendințe pentru domnișoarele de onoare: este proaspătă, de vară, luminoasă (și, prin urmare, se asortează cu mireasa) și pur și simplu frumoasă. Dacă optezi pentru o rochie de seară galbenă, vei avea cu siguranță ceva special, fără a fi odios de ostentativă. Acum, e păcat că nu există atât de multe rochii de seară galbene.

Pentru cine: o rochie galbenă arată deosebit de bine pe pielea ușor bronzată. Dacă nu ai așa ceva, optează pentru o nuanță mai închisă de muștar. Ceea ce este deosebit la o rochie de seară galbenă este că este de vară și proaspătă și te pune imediat într-o stare de bună dispoziție. Cu siguranță vei atrage atenția într-o rochie de seară galbenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *