Sensul unui arbore al vieții pe bijuteriile handmade | Ilisio.ro

Bijuteriile handmade sunt foarte frumoase și foarte căutate de multe femei. Ele se accesorizeaza ușor cu diferite ținute. Marea majoritate a bijuteriilor handmade sunt realizate din diferite metale rezistente în timp dar și din pietre semiprețioase care reușesc să atragă atenția. Bijuteriile cu simbolul Copacul Vieții au o foarte mare energie pozitivă care poate fi transmisă purtătorului. Una dintre cele mai emblematice bijuterii purtate pe tot globul este colierul cu simbolul Copacul Vieții. Simbolul Arborele Vieții este un simbol binecunoscut care are multe interpretări și semnificații diferite. Acest semn are o istorie lungă care acoperă multe culturi și epoci diferite.

O bijuterie cu Copacul Vieții cum ar fi o pereche de cercei lungi care se potrivesc cu restul bijuteriilor tale poate fi o alegere inspirată. Bijuteriile handmade sunt alegeri inspirate care îți poate aduce un plus de valoare ținutei. Orice femeie va fi mai mult decât încântată de un nou set de bijuterii. Sunt seturi frumoase, deosebit de elegante și create astfel încât să poată scoate ușor în evidență orice ținută. Copacul Vieții este una dintre cele mai bune alegeri atunci când îți dorești o bijuterie nouă și deosebită.

Un copac mare cu rădăcini și ramuri înconjurate de un cerc formează designul arborelui vieții. Rădăcinile copacului, care asigură armonie și simetrie, imită aproape perfect ramurile în expansiune. Componentele de bază ale simbolului arborelui vieții – un copac în creștere cu rădăcini adânci închise într-un cerc, nu s-au schimbat de-a lungul mileniilor, în ciuda diferitelor interpretări ale acestuia.

De ce se caută bijuteriile cu simbolul Copacul Vieții

Multe culturi văd Arborele Vieții în toate manifestările sale ca o reprezentare a nemuririi și a vieții eterne, în timp ce altele îl văd ca un simbol al familiei și al puterii găsite în legăturile familial. Acesta este adesea denumit „Arborele genealogic al vieții”. În societatea de astăzi, această imagine devine din ce în ce mai răspândită și servește ca o metaforă utilă pentru necesitatea unor legături familiale solide într-o perioadă în care familiile sunt frecvent divizate. Acest lucru poate fi frecvent integrat cu componentă familială a Arborelui genealogic. Unii oameni cred că Arborele Vieții simbolizează doar călătoria vieții, arătând cum o sămânță care crește într-un răsad, și apoi un copac plin, cu ramurile semnificând diferitele căi pe care le parcurg oamenii în timpul vieții lor.

Deși este cunoscut și sub alte nume cum ar fi Arborele Cunoașterii și al Binelui în unele religii, cuvântul Copacul Vieții are semnificații mai profunde care depășesc spiritualitatea și religia în domenii precum evoluția, biologia, genetica dar și alte discipline. Arborele Vieții a apărut ca simbolul universal al acestei stime sporite pentru lumea naturală. Purtarea de bijuterii Copacul Vieții este mai populară ca niciodată. Mulți oameni au început să poarte simbolul  Arborele Vieții prin îmbrăcăminte, decorul casei și bijuterii precum coliere, inele, cercei și chiar brățări cu Copacul Vieții. Posterele de perete cu simbolul devin tot mai populare. Când caută informații, majoritatea oamenilor își atașează invariabil propria interpretare la sensul Arborului Vieții, ceva care este relevant pentru ei personal.

Poze realizate de fotograf profesionist Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum sa te organizezi mai bine folosing cosuri de depozitare
Next post 7 sfaturi de la cei mai faimosi decoratori pentru o casa ca-n reviste