personalizare produse

Servicii premium de personalizare produse

Obiectele personalizate sunt un trend consacrat de o perioada buna de timp. Dat fiind numarul mare de produse ce se pot personaliza, aceasta tehnica nu va disparea prea curand din preferintele consumatorilor. Pentru a putea face fata tuturor solicitarilor si noilor idei cu care clientii au venit, tehnicile de personalizare produse s-au dezvoltat considerabil. Iata doar cateva dintre procesele disponibile in prezent:

  1. Serigrafia. Aceasta tehnica, extrem de versatila, se foloseste de sita serigrafica pentru a propune decoratiuni deosebite pe un numar mare de obiecte. Indiferent daca este vorba despre marcaje industriale sau produse cu branding pe ele, serigrafia se adapteaza la perfectie cu solicitarile clientilor.
  2. Print digital. Aceasta tehnica inovativa poate reda in cele mai mici detalii fotografii policrome chiar si la rezolutii mari Daca doriti sa oferiti unei persoane o amintire placuta pe care o aveti impreuna surprinsa cu ajutorul unei fotografii, aceasta tehnica va fi aliatul potrivit.
  3. Gravura. Durabilitatea este caracteristica de excelenta a acestei tehnici. Eleganta si foarte placuta, realizata cu ajutorul laserului sau al diamantului, obiectele ce trec prin acest proces vor avea un design deosebit.
  4. Tampografia. Diversitatea obiectelor ce pot fi personalizate cu aceasta tehnica este foarte mare. De la brelocuri, pixuri, ochelari, jucarii sau butoanele tastaturii, toate pot face parte din procesul de personalizare prin aceasta tehnica,

Ce metoda de personalizare produse sa aleg?

Personalizarea obiectelor se face in mai multe scopuri. Administratorii unor afaceri opteaza pentru tehnicile de personalizare produse in cadrul strategiilor de marketing abordate. Astfel, gravura este metoda cea mai des aleasa pentru a pune intr-o lumina favorabila brand-ul firmei.

De asemenea, o alta intrebuintare identificata de acestia este pentru a-si arata recunostinta fata de angajati. Agendele personalizate, pixurile sau mapele sunt o metoda foarte buna prin care pot uni echipa de lucru. Pentru aceste obiecte, indicata este tampografia, insa nici print-ul nu este o idee rea in cazul in care doriti sa imprimati si o imagine simbolica.

Cadourile personalizate sunt un alt motiv pentru care oamenii doresc personalizarea produselor. Persoanele speciale din jurul nostru merita o atentie deosebita atunci cand ajung intr-un moment important din viata lor. Astfel, canile personalizate sunt printre alegerile cele mai des intalnite in cazul cadourilor.

In functie de situatia pentru care avem nevoie sa personalizam produsele, tehnicile pot veni in ajutor. De asemenea, foarte relevant este si materialul pe care alegem sa adaugam un text sau o imagine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Un eveniment unic-Nunta
Next post De ce trebuie sa va intereseze balamalele usilor?