Top 3 Laptopuri Dell pentru Business


Ai nevoie de un laptop pentru tine sau pentru afacerea pe care o deții? Dell este un producător pe care nu vrei să îl omiți. Lenovo, HP și Dell dețin împreună peste 75% din cota de piață a calculatoarelor, iar dacă vei alege unul dintre acești trei producători, fii sigur că nu vei regreta decizia făcută.

Dell s-a dezvoltat enorm de mult în ultimii ani, iar astăzi ei oferă pentru clienții săi o mulțime de produse de top, de la laptopuri de gaming, de business, cu touch screen, și așa mai departe. Dar dacă vorbim strict de business, atunci e bine de știut că firma are un număr mare de modele și depinde de tine de ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta. Dar câteva aspecte sunt regăsite în toate modelele: materiale calitative, o tastatură confortabilă și ergonomică, dar și unele implementări ce țin de siguranță, fiind necesare într-un spațiu comun, precum la un loc de muncă.

Dell are o gamă largă de produse, iar două dintre modele create de ei sunt concepute explicit pentru business: Latitude și Precision regăsite adesea și în căutarile de laptop dell refurbished ale IMM-urilor. Dar fiecare dintre aceste două modele sunt disponibile într-o sumedenie de caracteristici și componente. Totuși, pentru un business, care sunt cele mai bune modele de laptop de la Lenovo?

Dell Latitude 7410

Acest model vine cu un procesor de ultimă generație de la Intel, și anume modelul i7-10610U, are un ecran 4K, 16 GB DDR4 și un SSD de 512 GB. Designul este unul simplu, dar de aceea m-a atras pe mine, de exemplu. Întreaga structură de susținere este alcătuită din aluminiu, iar toate materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate. Dell Latitude 7410 este un dispozitiv performant care poate să satisfacă orice grupă de oameni.

Dell Precision 7550

Spre deosebire de modelul precedent, acesta are o placă video dedicată: Nvidia Quadro RTX 5000. Laptopul este destinat celor care folosesc aplicații de video rendering, dezvoltă proiecte în AutoCAD, și așa mai departe. În plus, Dell Precision 7550 are Intel Xeon W-10885M, 32 GB DDR4, un SSD de 1 TB și un ecran 4K.

Dell Latitude 5490

Dintre toate cele trei opțiuni, aceasta e de departe cea mai ieftină dintre toate. Aici vei dispune de un procesor din generația a 8-a, și anume un i7-8650U, 8 GB DDR4, un SSD de tip NVME de 256 GB și un ecran de 1080p. Este destul de greu să mai găsești pe stoc modelul acesta, dar poți să găsești unul pe site-urile care se ocupă de produse refurbished. Astfel, chiar dacă produsul este mai vechi, vei avea garanție și vei fi sigur că laptopul funcționează în parametri optimi.