curs de programare

Ai urmat un curs de programare si ai dat chix? Succesul tau profesional, dependent de 3 factori colaterali

A urma un curs de programare nu iti asigura si startul unei cariere ca programator, caci nu conteaza atat de mult parcurgerea unui astfel de program, ci mai degraba modul de asimilare si insusire a cunostintelor. Din acest motiv, trebuie sa stii ca procesul de invatare, dar si rezultatele obtinute iti sunt influentate de o serie de factori colaterali.

Mentoratul WellCode este un program atipic comparativ cu un curs de programare clasic. Acest program de invatare a fost fondat de Petru Trimbitas in 2017 si deja si-a dovedit eficienta, caci sute de persoane au reusit sa obtina primul job in domeniul IT, dupa parcurgerea mentoratului.

curs de programare
curs de programare

Succesul acestui tip de program este oferit de o serie de detalii unice comparativ cu intreaga oferta de pe piata de cursuri IT din Romania. Tanarul clujean s-a inspirat de la marile companii din domeniu si a preluat modelul, pentru a-ti oferi cele mai bune premise de reusita. Astfel, mentoratul a fost gandit intr-o maniera bilaterala ce priveste atat dezvoltarea profesionala, cat si pe cea personala.

Iata 3 factori colaterali care iti influenteaza in mod vital succesul profesional

Lista de factori de care depinde succesul tau profesional este una lunga, insa iata 3 dintre cele mai importante elemente de care depinde succesul carierei tale:

  • viata personala – pe parcursul colaborarii cu companiile Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii, Petru Trimbitas a observat si constientizat modul in care problemele din viata personala iti pot influenta si afecta dezvoltarea profesionala. In consecinta, tanarul clujean a decis integrarea unui modul de dezvoltare in cadrul programului de mentorat fondat. Acest modul este coordonat de coachi cu experienta in domeniul dezvoltarii personale. Inserarea acestuia in cadrul programului de mentorat ofera unicitate programului, comparativ cu orice alt curs de programare din Romania. Modulul este coordonat de coachi ce te vor ajuta sa iti dezvolti strategii cu ajutorul carora sa iti gestionezi gandurile si emotiile negative;
  • mindset – frica de esec este una dintre emotiile care te poate tine pe loc si care iti poate infrana succesul profesional. Din acest motiv, coachii iti vor fi mereu alaturi si te vor ajuta sa depasesti momentele in care gasirea solutiei corecte pentru problema care te provoaca iti poate parea un esec. Coachii te vor ajuta sa iti dezvolti strategii de auto-motivare si sa iti cresti stima de sine, astfel incat sa capeti increderea de care are nevoie in abilitatile tale personale si profesionale;
  • timp – participarea la un curs de programare clasic poate fi dificila, mai ales daca nu dispui de timp si ajungi sa lucrezi la ore la care creierul tau este deja mult prea obosit. Avantajul programului de mentorat fondat de Petru Trimbitas il reprezinta si faptul ca poti lucra atunci cand vrei, de unde vrei si cat timp iti doresti. Acest detaliu te va ajuta sa iti planifici programul astfel incat sa poti scrie cod atunci cand esti odihnit si creierul tau poate functiona la capacitate maxima.

Solicita o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te de diferentele dintre mentorat si un curs de programare clasic. Testeaza platforma si bucura-te de ghidarea si atentia de care ai nevoie de la primul ”Hello” si pana la anuntul ”M-am angajat!”. Mentorii si coachii iti vor fi alaturi in fiecare etapa de invatare, pana la angajare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post <strong>Cluj IT, sprijin pentru IMM-urile românești | Workshop gratuit organizat pentru companiile care își digitalizează activitatea</strong>
Next post <strong>Euroins, cel mai mare asigurator RCA din România intră în insolvență</strong>