mobilier tineret

Alege mobilier tineret pentru camera copilului tau

Dormitorul reprezinta una dintre cele mai importante incaperi din intreaga locuinta. Somnul odihnitor este elemenatar pentru o buna functionare a organismului pe parcursul intregii zilei. Atat adultii, cat si copiii sau adolescenti au nevoie de un spatiu frumos amenajat pentru o stare de bine. Un set de mobilier tineret nu le va oferi doar experienta unui somn odihnitor, ci si o serie numeroasa de beneficii.

Pentru copii este foarte important ca dormitorul lor sa dispuna de suficient spatiu pentru a se juca. Problemele lor in ceea ce priveste organizarea lucrurilor sunt aproape inexistente, fiind plasate in totalitate in responsabilitatea parintilor. Cei mari stiu cat este de important si, in acelasi timp, dificil sa mentina camerele ordonate.

Dormitoarele special create pentru copii dispun de locuri in care se pot depozita cu usurinta jucariile si obiectele folosite de acestia. Astfel ca, pe langa hainutele pentru care veti gasi locul ideal, aveti optiunea de a pastra mai multe lucruri in ordine. Dulapurile cu multe sertare la inaltime mica sunt foarte folositoare pentru a-i invata pe copii de mici sa fie ordonati.

In ceea ce priveste adolescentii, acestia au nevoie de o foarte buna compartimentare pentru a-si tine toate lucrurile. Perioada zbuciumata a vietii lor are nevoie de cat mai multe optiuni care sa le fie la indemana pentru a fi organizati. Dulapurile cu multe rafturi sunt foarte utile pentru a sorta articolele vestimentare si pentru a-i ajuta pe acestia sa le gaseasca cu usurinta.

Pe langa faptul ca sunt cele mai utile, mobilier predestinat exclusiv unor varste este si cel mai avantajos. Preturile ajung sa fie cu mult mai mici decat in cazul achizitionarii separate de piese de mobilier, iar functionalitatea mult mai mare. Seturile pot contine paturi, dulapuri, comode TV sau noptiere care apartin aceleasi game si care se armonizeaza perfect.

Mobilier tineret in culorile anului 2021

In acest an se poarta extrem de mult nuantele stejarului inchis, gri sau wenge. Desi pot parea culori inchise si sumbre, ele au capacitatea de a insufleti incaperea si de a-i da o nota de dinamism aparte. Ceea ce este important pentru a va crea un decor fascinant sunt combinatiile.

Culorile alese pentru mobilier tineret trebuie sa fie atat in tendinte, cat si in potrivire. Toate celelalte elemente de decor trebuie sa completeze mobilierul ales si sa il puna in valoare. Daca doriti sa mergeti pe o paleta mai deschisa de culori, puteti opta si pentru nuante de alb in combinatie cu stejar sonoma.

Avantajele mobilierului de nuante inchise sunt vizibile, in principal, in momentul curateniei. Cu mult mai simplu va fi de intretinut un mobilier de culori usor inchise, comparativ cu cele deschise. Albul si negrul sunt recunoscute ca fiind extrem de greu de intretinut.

In functie de disponibilitatea dumneavoastra sau a tanarului ce urmeaza sa foloseasca piesele de mobilier, puteti opta pentru nuante. In special atunci cand este vorba despre camera unui adolescent, indicat ar fi sa il implicati in procesul de alegere al setului de mobila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ce a fost mai întâi: filmul sau cartea? Ambele, cu un cod reducere Cărturești
Next post Cum faci un website?