Cum să alegi cei mai buni cercei pentru bebeluși


Dacă v-ați hotărât să pregătiți bebelușul pentru purtarea cerceilor sau poate ați făcut-o deja, înainte de a-i schimba cerceii cu unii adorabili de pe piață, este important să găsești cei mai buni cercei pentru ei. Ca părinte, pentru sănătatea bebelușului tău, vrei să te asiguri că piercing-ul bebelușului tău se face în siguranță și este îngrijit corespunzător după aceea, pentru a ține la distanță orice disconfort. Acest lucru începe cu înțelegerea și găsirea tipului potrivit de cercei pentru bebeluși care să se potrivească micuțului tău.

În căutarea dumneavoastră, amintiți-vă că există un pic mai mult decât forme drăguțe și culori atunci când căutați cercei pentru copii. De asemenea, este bine să vă concentrați asupra caracteristicilor prietenoase pentru copii și asupra tipului de material utilizat. Așadar, dacă ești gata să împodobesti urechile bebelușului cu stil, iată o privire de ansamblu asupra a ceea ce trebuie să căutați atunci când alegeți acești cercei și de ce vă recomandăm cercei autentici din aur sau argint.

De ce cerceii pentru bebeluși nu sunt la fel ca cerceii pentru adulți

Cei mai buni cercei aur copii sunt concepuți exclusiv pentru urechea bebelușului. În primul rând, veți vedea că aceștia sunt considerabil mai mici decât cerceii pentru un adult. În general, aceștia sunt ușori, astfel încât să nu tragă urechile mici în jos și au suporturi concepute cu măsuri suplimentare pentru a le menține în loc pentru o potrivire mai sigură. Diferențele ajută la prevenirea disconfortului bebelușilor, dacă cercelul este prea greu, sau îi zgârie, sau se pot pierde ușor. Supravegherea directă este întotdeauna o recomandare bună cu orice tip de bijuterii pentru copiii sub 3 ani. Așadar, după cum puteți vedea, este important să vă asigurați că veți obține cercei care sunt concepuți doar pentru bebeluși.

Ce să cauți atunci când alegi cerceii pentru bebeluși

Există trei lucruri pe care ar trebui să te concentrezi atunci când cumperi cerceii bebelușului tău, fie că este vorba de primii cercei ai bebelușului tău sau nu:

Material – hipoalergenic

Dimensiune – mică și ușori

Design – tortițe preferabil

De ce ar trebui să cumperi cercei din aur sau argint pentru bebelușul tău? Îți recomandăm cerceii realizați din metale prețioase cu un conținut mai mare de aur, în special cercei din aur de 18k sau 14k pentru un bebeluși sau cercei din argint placați cu rodiu de înaltă calitate. Urechile bebelușului tău sunt sensibile și trebuie folosiți doar cercei de calitate premium.

Tipuri de metale hipoalergenice pentru cercei

Cele mai bune tipuri de metale pentru cerceii bebelușilor sunt cele care nu irită pielea. Acestea pot include aur, argint sau oțel inoxidabil chirurgical.

Cercei de aur: Cerceii din aur ar trebui să fie de foarte bună calitate. Cu cât conținutul de aur este mai mare, cu atât este mai puțin probabil să existe și alte componente care vor provoca iritații sau o reacție alergică. Cerceii de 14K pentru bebeluși sunt o opțiune excelentă. Pentru pielea foarte sensibilă puteți să luați în considerare aurul de 18k.

Argint: Argintul este un alt metal prețios considerat a fi hipoalergenic și face o alegere bună pentru cerceii pentru copii. Ca și în cazul aurului, argintul singur este un metal moale. Argintul  este alcătuit din argint 92,5% – căutați ștampila 925. Cu toate acestea, argintul este predispus la pătare și va necesita întreținere pentru a-l menține în continuare frumos. La cerceii din argint pentru copii este bine să căutați argint acoperit cu un strat de rodiu pentru a preveni pătarea – oferind cerceilor strălucire de durată.

Ce dimensiune de cercei ar trebui să cumperi pentru un copil?

Aceștia ar trebui să fie ușori. Cerceii pentru bebeluși sunt, de asemenea, mult mai mici, după cum probabil ați observat. De obicei, cercei cu dimensiuni variind de oriunde între 3mm-4mm se potrivesc pentru copii și copii mici. Un alt lucru important este dimensiunea tortiței. Acest lucru este adesea trecut cu vederea, cerceii concepuți pentru bebeluși și copii ar trebui să aibă tortițe mai scurte decât cele destinate adulților.