Aspect placut si luciu deosebit datorita lacurilor de protectie pentru lemn. Afla unde gasesti produsul potrivit

Parchetul este un tip de pardoseala din lemn care se ragaseste aproape in orice locuinta datorita proprietatilor sale exceptionale de ordin estetic si practic. In trecut, era un simbol al luxului intrucat era scump, greu de intretinut si de montat. Astazi insa, reprezinta confort si bunastare, fiind disponibil in mai multe culori si dimensiuni. Casa ta poate fi perfectionata cu un parchet maro clasic din lemn de esenta tare, un parchet modern de culoare gri sau un parchet indraznet cu aspect vintage intr-o combinatie de mai multe culori deschise. Indiferent ce ti se potriveste si te incanta atunci cand ajungi acasa, este necesar sa utilizezi diverse produse pentru intretinere si curatare.

Intretinerea lemnului si a aspectului lui placut pe o perioada lunga de timp depinde de finisajul ales, iar asta inseamna un lac pentru lemn potrivit.

Elemente care iti permit sa alegi lacul de protectie si intretinere potrivit

Majoritatea pieselor din lemn, fie ca e vorba de mobila, pardoseala, obiecte decorative sau scari, au nevoie de protectie impotriva decolorarii, zgarierii si a altor efecte negative ale trecerii timpului si utilizarii zilnice. Astfel, iata cateva detalii care merita sa fie analizate:

  • Mediul din casa ta: o prima analiza este cea referitoare la mediul in care traiesti. Este necesar sa cunosti gradul de umezeala din aer, conditiile meteo in general, sa stii daca piesele din lemn sunt localizate exclusiv in exterior sau exterior ori alternativ, care este traficul zilnic din interiorul casei, numarul de membri ai familiei si prezenta animalelor de companie. Toate acestea te vor ajuta sa alegi produsul care sa ofere protectia si luciul perfecte. klebrom.ro ofera un lac pentru lemn pe baza de apa care are efect de umplere a fisurilor prezente, dar si o protectie ridicata impotriva celor viitoare.
  • Substantele regasite in lacul de protectie: lacurile de protectie pentru lemn pot fi pe baza de apa, ulei sau solventi, fiecare cu caracteristicile specifice. Primul este o varianta foarte buna datorita proprietatilor ecologice si nu numai. Lacul pe baza de apa rezista mai mult, mirosul este mult mai slab si tolerabil, uscarea este mai rapida, iar aplicarea lui nu necesita diluanti.
  • Metoda de aplicare: daca decizi sa aplici singur lacul pentru piesele tale preferate din lemn, este necesar sa te documentezi cu privire la metodele de aplicare, dar si produsele necesare. Pentru o astfel de activitate ai nevoie, in pricipiu, de carpe din bumbac pentru sters suprafata sau ustensilele folosite, hartie abraziva pentru slefuire, hartie adeziva pentru protejarea suprafetelor care nu necesita lac, vas pentru  pensule si, bineinteles, manusi de protectie. Aceasta este o operatiune de durata si trebuie sa fiti convinsi ca doriti sa o realizati. Daca nu, oricand exista companii dispuse sa va ajute. Metodele de aplicare sunt prin pensulare, cu trafaletul sau prin pulverizare. Pulverizarea pare a fi o metoda foarte simpla, insa necesita un echipament adecvat.

Utilizarea de produse premium destinate repararii si prevenirii problemelor lemnului

Utilizarea unui lac pt parchet sau pentru orice alta suprafata ori obiect din lemn este foarte avantajoasa, deoarece are capacitatea de umplere a fisurilor, intensifica sau schimba culoarea lemnului, ofera un luciu placut, ofera rezistenta la exfoliere sau zgariere. Prin urmare, prelungeste durata de viata a lemnului.

Klebrom este o companie cu o experiente de peste 25 de ani in alegerea si oferirea clientilor a celor mai bune produse pentru finisaje si incleieri. Aceasta importa produse care apartin unor marci germane premium precum Klebchemie, Renolit si Zobel Chemie.

Serviciile de consultanta profesionala vor fi primul pas catre proiectele tale de succes, indiferent de informatiile necesare poti contacta reprezentantii Klebrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post <strong>Cutremur de 5.2 grade în Gorj, resimțit în mai multe zone din țară</strong>
Next post <strong>Soții Dumitrache au demarat una dintre cele mai mari investiții din sud-estul Bucureștiului in ECO FLAT ESTATE</strong>