Cele mai frumoase flori cu care să-ți surprinzi mama de 8 Martie


Surprinde-ți mama cu flori de 8 Martie este ceva ce ar trebui făcut an de an. Nu numai că florile sunt modul perfect de ai face o declarație de dragoste, dar sunt, de asemenea, ceva care poate fi savurat prin simțuri. Parfumul și aspectul fiecărei flori vor aduce un zâmbet pe fața mamei tale ori de câte ori se uită la ele. Dacă vă gândiți să trimiteți flori pentru 8 Martie, există o multitudine de tipuri de luat în considerare. Toate sunt unice și distractive în felul lor. Neapărat trebuie să găsiți ceva despre care mama își va aminti și vorbi luni de zile.

Un buchet proaspăt poate transforma o zi obișnuită într-o sărbătoare. Culoarea și frumusețea fiecărei flori proaspete pot fi apreciate de mama ta de fiecare dată când primește una. Iată câteva recomandări extraordinare de luat în considerare atunci când trimiteți buchete de flori acasă.

Orhideele

Orhideele sunt flori care pot aduce o notă modernă în orice buchet. Dacă aveți o mamă care se bucură de un aspect neconvențional, atunci orhideea este floarea pe care o căutați. Planta vine într-o varietate de culori îndrăznețe care includ alb, roz, violet și roșu. Nu există două flori care să arate la fel. Ca urmare, buchetul pe care îl alegeți va avea o frumusețe proprie. Orhideele pot fi, de asemenea, primite și ca plantă în ghiveci. Tulpinile lungi și elegante arată frumos în interiorul și în afara casei. Tot ce au nevoie pentru a crește este udarea adecvată și iluminarea moderată. Dacă pot primi cel puțin câteva ore de soare pe zi, vor înflori minunat pentru săptămânile următoare. Solul trebuie să fie umed la atingere și bine drenat. Atunci când sunt îngrijite corect, orhideele pot da un aer tropical care luminează orice casă.

Lalelele

Lalelele sunt o altă alegere excelentă cu care poți spune, „Primăvară fericită, mama.” Poți găsi lalele de diferite culori, însă cele mai frumoase nuanțe pe care să le oferi părintelui tău sunt rozul și albul. Lalelele roz simbolizează iubirea și afecțiunea, care este expresia ideală pe care vrei să o arați mamei tale în ziua ei specială. Lalele albe reprezintă fericirea și veselia, pe care o mamă le-o arată copiilor ei ori de câte ori este posibil. În plus față de o multitudine de culori, lalelele vin, de asemenea, într-o serie de soiuri. Există lalele franceze, lalele franjuri și lalele de papagali, pentru a numi doar câteva. Găsiți un tip care va rezona cu mama dvs. Dacă luați în considerare stilul și gusturile ei atunci când alegeți o floare, nu puteți greși!

Garoafele

Garoafa este, probabil, una dintre cele mai cunoscute flori care sunt date mamelor din întreaga lume. Pe lângă faptul că acestea sunt cadoul perfect pentru ziua de naștere, puteți include și aceste flori de 8 martie în buchetele de Ziua Mamei și în orice altă ocazie cu care doriți să vă exprimați dragostea pentru mama dvs. Garoafa roz este cadoul suprem, deoarece simbolizează dragostea unei mame. Garoafele albe înseamnă iubire necondiționată sau noroc. Ambele sunt alegeri excelente de făcut atunci când le incluzi în buchetul pentru mamă.

Bujori

Bujorii alcătuiesc un buchet superb pentru ziua mamei. Floarea ciufulită vine în nuanțe de roz, roșu, alb și violet. În funcție de culoare, bujorul poate reprezenta onoare, noroc și fericire. Floarea aduce o notă de feminitate și eleganță oricărui aranjament și miroase divin. Floarea înflorește de la mijlocul primăverii până vara și aduce cu ea o frumusețe despre care nu știai niciodată că este nevoie într-un buchet. Parfumul bujorului depinde de tipul de floare ales. Unele au mirosuri complete, care sunt similare cu trandafirul, în timp ce altele au un miros special.

Trandafirii

Trandafirul este un mod tradițional de a-i spune mamei tale că o iubești. Look-ul clasic pe care un trandafir îl aduce unui buchet este un element perfect pe care orice mamă îl va iubi. Trandafirii roz și albi sunt cele mai potrivite culori pentru a-i face cadou. Trandafirii roz reprezintă dragoste și apreciere, în timp ce trandafirii albi simbolizează puritate și grijă. Când este în plină floare, un trandafir emană un parfum de neuitat și îmbătător, care poate umple o cameră în câteva minute. Fiecare petală și tulpină arată că natura este într-adevăr perfectă

Hortensia

Hortensiile plante sunt uimitoare. Ele simbolizează recunoștința și emoția, pe care majoritatea dintre noi le-am simțit pentru mamele noastre. În buchete, hortensia variază în culori. Rozul, albastrul și lavanda pot împodobi un aranjament complet și cu siguranță vă vor lăsa mamele fără cuvinte. Aspectul distinct pe care îl au adaugă un pic de eleganță oricărui tip de buchet.

Crizantemele

Crizantemele sunt un plus minunat pentru buchetul de ziua mamei. Ele simbolizează abundența și frumusețea și vin în roșu, galben, violet și alte nuanțe vibrante. Această floare luxuriantă poate fi orbitoare în orice aranjament floral. Aspectul crizantemei este unic și memorabil.