Cluj Circus Days- Zilele Circului contemporan la Cluj

Asociația Circus Fairies organizează primul festival de circ contemporan din România între 1 și 3 octombrie la Cluj Napoca. Cluj Circus Days este, pe de o parte, un festival de circ contemporan pentru participanții de toate vârstele, indiferent de nivelul de cunoștințe din domeniul circului și în același timp o convenție de circ dedicată comunității naționale a artelor circului cu activități special dedicate lor, dar totodată impresionante pentru public.

În perioada 1-3 octombrie la Camping Colina veți avea parte de spectacole de circ contemporan realizate de artiști profesioniști, animații stradale, jonglerie cu foc și leduri, ateliere și piste de inițiere, masterclass-uri ținute de traineri cu experiență, jocuri și concursuri de circ și activități pentru toate vârstele și abilitățile. 

Sâmbătă, 2 octombrie asociația Cercul Întreg va însoți cu ritmuri de tobe spectacolul de jonglerie cu foc, urmat de petrecere cu producătorul Danaga, iar duminică Electroclown ne va încânta ziua cu ritmuri world music.  

Prima zi a evenimentului Cluj Circus Days, 1 octombrie 2021, este rezervată comunității de circ contemporane din România. Toți cei care sunt interesați de detalii suplimentare despre această zi sunt invitați pe grupul de facebook Circus Community Romania.

Fiind prima ediție, anul acesta participarea la activități și spectacole este gratuită. Participanții pot susține eforturile și activitățile organizatorilor prin donații.

Pentru informații suplimentare accesați evenimentul Facebook sau pagina oficială a asociației Circus Fairies. 

Evenimentul va fi organizat ținând cont de prevederile în vigoare în legătură cu contextul epidemiologic.

Cluj Circus Days este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Alege excelenta in domeniul educational, alege Asociatia Succes in Educatie si Sport!
vascar Next post Directorul Vascar: Mai nou, clientii se orienteaza catre comertul de proximitate