Credit pe firmă – Beneficiile împrumuturilor pe firmă pentru întreprinderile mici

Contractarea unui credit pe firmă este o modalitate excelentă pentru ca o mică afacere să obțină capitalul de care are nevoie pentru a se dezvolta. Cu toate acestea, este important să ne amintim că împrumuturile de afaceri vin cu propriile dezavantaje unice, inclusiv ratele mai mari ale dobânzii și potențialul de deteriorare a creditului.

Beneficiile unui credit pe firmă

– Finanțarea afacerii dvs. – După cum am menționat, împrumuturile pentru întreprinderi se bazează de obicei pe soliditatea afacerii dvs. și nu pe scorul personal de credit. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să puteți obține finanțarea de care aveți nevoie chiar dacă aveți un credit cu istoric negativ.

– Mai multă flexibilitate – Un credit pe firmă va veni probabil cu termeni mai îngăduitori decât un împrumut personal. De obicei, puteți alege durata împrumutului, suma și rata dobânzii.

– Rambursare ușoară – Dacă luați un credit pe firmă pe termen scurt, va trebui să faceți plăți regulate. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți în grafic și să evitați să rămâneți în urmă cu plățile.

– Fără garanții – Nu trebuie să vă puneți casa sau alte active valoroase drept garanție atunci când luați un împrumut pentru companii.

– Ușurința de a fi aprobat – Un credit pe firmă poate fi mai ușor de aprobat decât un împrumut personal. Creditorii au adesea programe speciale disponibile pentru întreprinderile mici.

– Profituri sporite – Cu mai mult capital, veți putea să vă extindeți afacerea și să investiți în produse și servicii noi. Acest lucru v-ar putea ajuta să vă creșteți profiturile.

Dezavantajele credit pe firmă

– Posibile prejudicii de credit – Luarea de împrumuturi de la companie și eșecul de a le rambursa vă poate afecta creditul.

– Creșterea datoriilor – Deși împrumutul de la firmă vă poate permite să vă extindeți afacerea, asumarea de datorii ar putea îngreuna menținerea profitabilității.

– Lipsa fluxului de numerar al companiei – Dacă luați un împrumut pentru a vă extinde afacerea, s-ar putea să nu aveți fluxul de numerar necesar pentru a-l rambursa dacă afacerea dvs. nu se dezvoltă atât de repede pe cât ați sperat.

Unde găsiți un credit pe firmă

Dacă sunteți în căutarea unui credit pe firmă, va trebui să faceți câteva cercetări și să găsiți un creditor care lucrează cu întreprinderile mici. Unele bănci sau creditori online ofera credit pe firmă. Alți creditori, sunt specializați în împrumuturi pentru întreprinderi mici. De asemenea, puteți verifica la un creditor comercial pentru a vedea dacă oferă împrumuturi pentru afaceri. Pentru mai multe informații despre împrumuturile comerciale, consultați acest ghid al celor mai buni creditori comerciali. Acesta descrie ce sunt creditorii comerciali și cum să îl găsiți pe cel potrivit pentru afacerea dvs. Creditorii comerciali sunt diferiți de bănci deoarece, de obicei, nu oferă împrumuturi persoanelor fizice sau clienților rezidențiali. În schimb, aceștia oferă împrumuturi mari clienților comerciali, cum ar fi întreprinderile. Înainte de a contracta un credit pe firmă, asigurați-vă că înțelegeți toți termenii și modul în care aceștia vă ajută afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Trei lucruri de care ai nevoie atunci când te muți în casă nouă
Famous Roses Next post Cultivarea și îngrijirea trandafirilor în gradină