Credit rapid cu aplicare online si Asigurare de Viata si Accidente optionala

credit rapid cu aplicare online

Pentru planuri duse la bun sfarsit la momentul potrivit, cat si pentru cheltuieli neprevazute solutionate usor, un credit rapid, pe care il poti obtine aplicand online, poate fi de un real sprijin pentru tine si cei dragi.

Daca apelezi la o institutie financiara nebancara pentru un astfel de credit, de tip IFN, cum este, de exemplu, Provident Financial Romania, trebuie sa respecti conditiile minime de eligibilitate.

Conditiile minime pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a lua un credit rapid cu aplicare online Provident sunt:

persoana majora, cu cetatenie romana;

✔ venit fix lunar, dovedibil;

✔ adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei (aceeasi cu cea din cartea de identitate);

✔ un numar de telefon valabil (necesar in mentinerea legaturii cu reprezentantii institutiei).

Mai mult, pentru a-ti oferi flexibilitate, Provident iti pune la dispozitie serviciul auxiliar si optional de gestionare la domiciliu a unui credit rapid cu aplicare online. Dupa completarea formularului pentru un credit rapid cu aplicare online disponibil pe site-ul Provident.ro, vei fi contactat telefonic pentru confirmare/aprobare.

Apoi, gratie acestui serviciu, un reprezentant al companiei va veni la domiciliul tau si iti va oferi suma solicitata in maximum 48 de ore. Acesta iti va duce banii chiar acasa la tine, iti va raspunde la orice intrebare privind conditiile de creditare si te va ajuta sa completezi documentele necesare. Apoi te va vizita inclusiv pentru colectarea periodica a ratelor, in functie de termenul pe care il stabiliti.

Nu in ultimul rand, din categoria serviciilor optionale Provident care iti pot fi de mare folos face parte si Asigurarea de Viata si Accidente, ce acopera urmatoarele riscuri:

✔ spitalizare ca urmare a unui accident;

✔ fracturi provenite dintr-un accident;

✔ arsuri provenite dintr-un accident;

✔ interventii chirurgicale cauzate de un accident;

✔ deces survenit in urma unui accident;

✔ deces declansat de imbolnavire.

Asigurarea de Viata si Accidente este un produs gandit special pentru tine si nevoile tale si poate fi achizitionata impreuna cu orice credit Provident. Asigurarea este optionala, contra-cost, si este oferita in parteneriat cu societatea de asigurari Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin – Sucursala Bucuresti, prin intermediul Provident Agent de Asigurare SRL. Fiind un produs optional, achizitionarea Asigurarii de Viata si Accidente nu este obligatorie in vederea obtinerii unui credit IFN Provident si, prin urmare, nu influenteaza in absolut niciun fel acordarea acestora!

Avantajale asigurarii ce pot insoti un credit rapid cu aplicare online

✔ Se poate obtine usor – nu vei avea nevoie de analize medicale sau alte dovezi ale starii de sanatate pentru a incheia polita.

✔ Tu si familia ta sunteti singurii beneficiari ai indemnizatiilor oferite de polita de asigurare! Limita de varsta este de 80 de ani.

✔ Poti cumula avantajele tuturor politelor de asigurare de viata pe care le ai in vigoare, ceea ce inseamna ca poti beneficia de toate sumele asigurate!

✔ Asigurarea este valabila inca din prima zi – cu exceptia clientilor care au implinit varsta de 70 de ani, in cazul carora exista o perioada de asteptare de trei luni pentru riscul de deces rezultat din imbolnavire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *