Canapele BELLONA – noul trend in materie de mobilier si decoratiuni interioare


Alegerea elementelor de decor pentru living va pune la contributie imaginatia si originalitatea dumneavoastra si a membrilor din familie cu care veti locui. Daca va cunoasteti ca fiind un spirit creativ, lucrurile vor decurge foarte simplu. Daca, insa, nu aveti inclinatii in acest sens, va recomandam ajutorul unor specialist in design interior sau documentarea cu privire la ceea ce se poarta sau la modul in care sa imbinati piesele de mobilier.

Canapeaua, fotoliile sau coltarul pe care le veti alege pentru a decora livingul sunt elementele centrale ale incaperii, astfel ca acestea trebuie selectate cu precizie. Armonia stilului si a nuantelor nu trebuie sa lipseasca, iar pentru a pune in valoare mobilierul aveti nevoie si de accesorii pe masura. De la candrelabre, veioze, masute de cafea sau covor, toate contribuie la succesul sau insuccesul amenajarii. Daca tot ati investit in constructia sau achizitionarea unei locuinte, ar fi pacat sa faceti erori in ceea ce priveste amenajarea acesteia.

Puteti opta pentru o amenajare simplista, cu linii fine pe o paleta de culori calde si un decor format din putine elemente. In materie de mobilier puteti opta pentru non-culori sau pentru nuante de gri, completand contextul cu o masuta de cafea, de sticla sau MDF lucios. Cand ajungeti la capitolul de produse din tapiterie, puteti opta pentru canapele BELLONA in nuante la fel de calde pentru a sustine stilul creat pana in acel punct.

Produse actuale, moderne sau in stil clasic, barok sau scandinav, canapelele din aceasta gama vor pune punctul pe „i” in amenajarea livingului. Fiind locul care atrage cei mai multi vizitatori si spatiul unde va relaxati si odihniti, livingul si canapeaua trebuie sa aiba nuante ca sa „invite” la relaxare, liniste si confort.

Accente de culoare pe canapele BELLONA

Daca veti alege stilul simplist, mentionat anterior, va trebui sa aveti si cateva pete de culoare care sa scoata in evidenta frumusetea mobilierului. Pentru corpurile care alcatuiesc mobila de living, puteti opta pentru cat mai multe corpuri cu vitrina, eventual unele dintre ele sa dispuna sau sa adaugati un set de iluminare led. Fronturile din MDF lucios vor fi oferi un look modern si luxos incaperii si se vor completa de minune cu masuta de cafea.

Incaperea poate fi decorata cu succes cu tablouri care, de asemenea, au imagini cu linii perfecte, in nuante calde cu mici pete de culoare.

Pentru canapele BELLONA cu care sa completati decorul puteti alege modelele cu picioare argintii sau cromate si structura de aceeasi nuanta evidentiata de partea de tapiterie a canapelei. Astfel, se va crea un contrast intens si elegant, in special cand picioarele canapelei au cel putin dimensiunea de 5 centimentri.

Daca va este teama sa riscati cu o nuanta a tapiteriei mai vie, puteti alege o stofa catifelata intr-o culoare calda. Catifeaua este oricum un material care straluceste si care se va completa cu structura exterioara a canapelei. Pentru o pata de culoare puteti opta pentru tapitarea pernutelor in nuante electrice, dar potrivite cel putin cu unul din elementele din incapere.