agende personalizate

De ce agende personalizate în locul celor virtuale?

Deși ne aflăm într-o continuă dezvoltare digitală, unele amănunte ale vieții sunt, fără doar și poate, mai eficiente realizate fizic. Așadar, prin agende personalizate rămânem conectați la ceea ce ne înconjoară și alegem să ne dezvoltăm abilitățile cognitive. Prin urmare, există situații când notarea scrisă a informațiilor este mai benefică pentru creier.

Odată scris, nu mai poate fi uitat

Întrucât indivizii sunt diferiți și creează lucruri din punctul lor de vedere, folosirea unor agende și a noțiunii de scriere a datelor poate fi ajutătoare. Astfel, odată notată o informație, creierului îi este mai ușor să rețină data respectivă și implicit, este antrenat să facă acest lucru. De asemenea, scrierea în agende personalizate poate fi un exercițiu benefic pentru minte.

În aceeași ordine de idei, dacă unii indivizi sunt presați de deadline-uri, număr mare de sarcini sau un volum cantitativ de muncă, pot apela la pix și hârtie. În acest caz, anumite amănunte nu vor mai fi uitate și se vor regăsi scrise în agendele lor. Prin urmare, dacă există prea mult stres și posibilitatea de a pierde noțiunea, noteaz-o și te vei asigura că rămâne scrisă.

Rămâi motivat folosind agende personalizate

În plus, odată ce îți stabilești atent un program de lucru pentru ziua respectivă sau pentru perioada ce urmează, poți să-ți eficientizezi timpul. Așadar, consemnând într-o agendă lucrurile ce trebuie făcute, vei ști dinainte cum să-ți organizezi activitățile astfel încât să fii productiv. Atare, vei termina în timp util tot ce ți-ai propus și te vei bucura de restul zilei așa cum vei dori.

Mai mult decât atât, notând atent sarcinile, vei avea o perspectivă mai clară a ceea ce ești nevoit să finalizezi și astfel, vei putea alege prioritatea acestora. Deci, fiind programul tău, îl poți face flexibil și poți să bifezi constant ce ai terminat. Astfel, vei avea un sentiment de satisfacție și vei rămâne motivat pentru a termina toate lucrurile pe care ți le-ai notat.

Exprimă-te vizual și în mediul fizic

În cazul în care alegi să achiziționezi unul dintre produsele de la Tropeum poți să-l personalizezi așa cum dorești și anume, să adaugi numele tău sau informații utile pentru tine. În acest mod, vei avea cu tine constant datele preferate și poți alege design-ul folosit, transformând agenda în propriul tău stil. De asemenea, se pot alege bunurile dintr-o gamă largă: de la materialul copertei, forma acesteia până la elementele adăugate special, precum spațiul pentru pix sau post-it-uri.

În plus, un beneficiu palpabil al agendelor fizice îl reprezintă posibilitatea liberei exprimări. Cu alte cuvinte, odată cu scrierea pe bucata de hârtie, se poate alege introducerea diverselor elemente precum culori stridente, stickere, îngroșări sau diverse semne. Așadar, o agendă personalizată reprezintă o modalitate de a pune bazele unui bun personal și de a crea o amintire de durată.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

publicitate Previous post Publicitatea ca artă în afacerile românești
Next post PROMELEK XXI a adăugat 200 de locații noi pe harta stațiilor de încărcare a mașinilor electrice