Tu cand ai facut ultima data setul de analize medicale recomandat?

A avea grija de sanatatea ta este cel mai important lucru si necesar pentru o viata lunga si lipsita de afectiuni si de probleme. Desi multi au tendinta de a amana efectuarea de analize medicale la timp sau mersul la controale periodice, acesta este un comportament care poate aduce cu sine efecte negative pe termen lung. Ramai alaturi de noi si citeste in continuare pentru a afla cat de importante sunt investigatiile recomandate si cum iti pot salva acestea viata.

Pachete de analize medicale recomandate de specialisti

analize medicale

Efectuarea unor analize medicale este considerata o buna practica pe care pacientii trebuie sa o deprinda pentru a se bucura de o stare de sanatate buna. In acest sens, iti vom adresa o intrebare. Tu cand ti-ai facut ultima data setul complet de investigatii? Indiferent daca exista sau nu un istoric medical in familie in care exista afectiuni pe care le poti dezvolta si tu, efectuarea acestor analize medicale in mod periodic trebuie sa devina o obligativitate pentru oricine.

In acest context, exista mai multe seturi de investigatii pe care le poti face pentru a te asigura ca valorile din corp se afla in parametrii normali. Fie mergi cu bilet de trimitere de la medicul de familie pentru a beneficia de efectuarea acestora in mod gratuit, fie alegi un laborator specializat in astfel de proceduri si vei beneficia de un pret avantajos pentru aceste proceduri. Un laborator specializat in analize medicale este Synlab, avand centre de recoltare in toata tara. Echipa este formata din profesionisti, iar centrele de recoltare beneficiaza de cea mai moderna aparatura.

Care sunt seturile uzuale recomandate?

Cu un minim efort, poti efectua investigatiile pe care medicul ti le recomanda pentru a te asigura ca sanatatea ta se afla itnr-o stare buna si nu exista alte riscuri implicate. Astfel, daca prezinti simptome precum somnolenta, dureri, scadere sau luare nejustificata in greutate, oboseala, etc. recomandarea specialistilor este sa te prezinti pentru prelevarea unor probe de sange.

Recoltarea probei dureaza doar cateva secunde si de cele mai multe ori nici nu vei simti intepatura, iar efectele adverse fiind minime spre deloc. Fa-ti o programare la cel mai apropiat centru de recoltare Synlab si salveaza-ti viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre protectia muncii - 5 lucruri pe care probabil nu le stiai Previous post Despre protectia muncii – 5 lucruri pe care probabil nu le stiai
Ce sunt sistemele de transport cereale si cum pot fi folosite? Next post Ce sunt sistemele de transport cereale si cum pot fi folosite?