De ce sa inlocuiesti vechile surse de iluminat cu niste becuri Led?


Un motiv principal pentru care merita sa investesti in niste becuri led pentru locuinta ta il reprezinta faptul vei economisi un procent major la facuta de energie electrica. Acestea sunt o solutie mult mai eficienta pentru locuintele moderne in comparatie cu variantele sistemelor de iluminat incandescente. De asemenea, lampile cu halogen consuma si mai mult curent, sunt mult mai ineficiente si nici nu au un design atat de modern precum noua categorie de produse. Gama disponibila de pe Electric-Concept este la reduceri, asa ca intra pe site si alege-ti produsele preferate!

Gama de becuri Led moderne pentru locuinta ta!

becuri led

Din punct de vedere al consumului de energie, gama de becuri Led este mai eficienta si mult mai economica pentru locuintele moderne si pritenoase cu mediul. Daca alegi sa achizitionezi sisteme de iluminat performante si eficiente, nu ezita sa contactezi echipa Electric Concept pentru mai multe detalii. De asemenea, noile sisteme de iluminat sunt mult mai sanatoase pentru ochiul uman, dar si pentru sanatatea generala, deoarece nu contin mercur, plumb sau gaze toxice.

Gama de becuri Led are o durata de viata de pana la 20 de ani, acest lucru facandu-le o optiune ideala pentru cei care isi doresc sa faca o investitie pe termen lung. In acest sens, cu siguranta nu le vei schimba la fel de des ca pe niste variante clasice de iluminat. In plus, acestea vin cu optiunea de a-ti alege culoarea potrivita in functie de spatiul in care alegi sa le amplasezi.

Poti alege culoarea luminii?

Unul dintre cele mai noi avantaje si foarte utile il reprezinta faptul ca in cazul unor becuri Led, vei putea sa iti alegi culoarea potrivita pentru locuinta. Scara Kelvin se foloseste pentru alegerea culorii luminii, adica temperatura. O valoare mai mica indica faptul ca becul va avea o culoare galbena (aceasta fiind cea mai joasa valoare), iar o varianta alba inseamnca ca este cea mai inalta temperatura de pe scara Kelvin.

Daca doresti sa achizitionezi surse de iluminat calitative pentru locuinta ta, asigura-te ca ai ales doar cele mai eficiente, sigure si avanatjoase solutii. Electric-Concept te asteapta sa iti cunosti noile surse de iluminat din locuinta ta.