masini de inchiriat

Marcile germane, in continuare printre cele mai populare masini de inchiriat!

In industria auto, preturile sunt in continua crestere si, in plus, cumparatorii nu sunt in totalitate hotarati cu privire la tipul de masina pe care sa si-l cumpere: pe combustibil traditional, cu alimentare pe curent electric sau un model hibrid. Cat timp stau in cumpana, pot sa foloseasca in cele mai bune conditii masini de inchiriat!

De asemenea, drumurile din Romania nu sunt suficient de bune in toate regiunile, astfel incat riscul de ambuteiaje sau de accidente ii face pe multi soferi sa evite deplasarile dintr-un oras in altul cu masina personala. Un timisorean sau un iesean ajunge mai repede la Bucuresti cu avionul, iar in Capitala exista in orice moment posibilitatea de a apela la serviciile unei companii care ofera masini de inchiriat. De altfel, acesta este modul in care procedeaza si o mare parte dintre turistii sau oamenii de afaceri straini care viziteaza Romania!

masini de inchiriat

Totodata, chiar daca ti-ai cumparat o masina, aceasta nu este potrivita in orice imprejurari. Este foarte probabil sa nu vrei sa mergi cu o limuzina de lux undeva in mediul rural, pe un drum plin de gropi. Similar, nici nu este indicat sa apari cu un model vechi de 20 de ani la o intalnire sau un eveniment unde este important sa lasi impresia unei persoane prospere, de succes.

In toate aceste imprejurari, alegerea unei masini de inchiriat se dovedeste solutia ideala! Esti scutit de orice neplaceri si conduci in conditii de siguranta deplina, atat timp cat ai nevoie!

Cele mai populare marci de autoturisme

Romanilor le plac masinile si demonstreaza acest lucru inclusiv atunci cand aleg modelele pe care urmeaza sa le conduca timp de cateva zile ori saptamani. In topul preferintelor se afla, de fiecare data, marcile provenite din tara care domina piata europeana de autoturisme: Germania!

In fiecare categorie de masini de inchiriat de la firma focusrent.ro, autoturismele produse de companiile Opel, Volkswagen, Mercedes sau BMW sunt preferate de clienti. Iata cum stau lucrurile din acest punct de vedere:

• Din clasa Economy, unul dintre modelele cerute frecvent este Opel Corsa, cu o cutie automata de viteze, disponibil pornind de la un pret de numai 22 de euro, in functie de numarul de zile acoperite in contract. De asemenea, modelele de Volkswagen Golf sunt cerute frecvent, pretul lor de inchiriere pornind de la 40 de euro pe zi. Alte posibile alegeri din aceasta categorie sunt Dacia Logan, Ford Fiesta, Ford Focus si Skoda Octavia;

• Clasa Luxury pentru masini de inchiriat este dominata chiar si mai clar de autoturismele produse in Germania. Este vorba despre urmatoarele modele: Volkswagen Touran, cu un pret de pornire de 55 de euro pe zi, Mercedes Benz A Klasse, disponibil de la suma de 30 de euro, Volkswagen Passat si Audi A6, ambele disponibile de la 50 de euro pe zi, Mercedes Benz GLA de la 55 de euro, Mercedes Benz C Klasse cu preturi pornind de la 65 de euro si Mercedes Benz GLC Coupe, care poate fi inchiriat pentru o suma minima de 85 de euro pe zi;

• Clasa SUV si 4×4 cuprinde, de asemenea, modele germane de succes, precum Volkswagen Tiguan de la 50 de euro pe zi, BMW X5 de la 60 de euro sau Mercedes Benz GLE, cu un pret de pornire de 90 de euro pentru o zi.

Daca alegi oricare dintre aceste modele de masini de inchiriat, te vei deplasa in conditii de maxima siguranta si vei lasa exact impresia dorita, de fiecare data cand pornesti la drum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post De ce sa inlocuiesti vechile surse de iluminat cu niste becuri Led?
Next post <strong>Tipuri de pijamale pentru femei</strong>