Descoperă tot ce trebuie să știi dacă te afli în căutarea unor coșuri de fum ceramice!

Acasă este locul preferat al majorității oamenilor, este locul în care fiecare dintre noi se poate relaxa alături de cei dragi. Este foarte important ca acasă să te poți bucura de confortul de care ai nevoie, dar mai ales de siguranță.

Fie că tocmai îți construiești casa și ai ajuns la punctul în care ai nevoie de coșuri de fum, ori pur și simplu cele vechi trebuie înlocuite, deoarece nu sunt de cea mai bună calitate și cauzează probleme, atunci descoperă, citind rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi despre cosuri fum ceramice!

Coșuri fum ceramice – ce sunt?

Coșurile fum ceramice sau hornurile ceramice au în interior, prin locul prin care trece fumul și gazul arse, niște tuburi ceramice. Acestea sunt învelite de un strat de izolație, iar în exterior prezintă mantale de beton deosebit de rezistente. Trebuie să știi că aceste coșuri sunt utilizate în Europa de Vest de mai bine de 50 de ani, iar, întreținute corespunzător, acestea au o durabilitate extinsă de viață, de 30 de ani, datorită calității deosebite. Așadar, aceasta este o investiție inteligentă, deoarece odată cu trecerea timpului, nu va trebui să investești alte sume importante de bani în reparații sau chiar pentru înlocuirea completă a acestor coșuri.

Ce avantaje oferă coșurile de fum ceramice?

Dacă vei alege coșuri de fum ceramice, vei descoperi că vei avea posibilitatea de a te bucura de o multitudine de avantaje. În primul rând, trebuie să știi că nu te vei confrunta cu problema infiltrațiilor mirosului de fum și a gazelor arse în locuință, deoarece acestea conțin un colector de condens care asigură evacuarea acestuia în interiorul coșului; În plus, hornul nu va fi atacat de acizii corozivi, deoarece tuburile ceramice sunt rezistente la acizi. Un alt avantaj al acestor coșuri este dat de rezistența la îngheț, dar și de eliminarea riscului de autoaprindere. Coșurile ceramice sunt impermeabile, bine izolate, dar și ușoare, fapt ce facilitează montajul.

Care sunt dezavantajele coșurilor de fum din ceramică?

Singurul dezavantaj al acestor coșuri este dat de prețul ridicat comparativ cu cel al unor coșuri normale. Cu toate acestea, prețul ridicat compensează odată cu trecerea timpului, deoarece aceste hornuri au o calitate deosebită și pot fi utilizate fără probleme pentru 30 de ani. Așadar, nu vei fi nevoit să investești ulterior sume importante de bani și timp pentru reparația sau chiar pentru înlocuirea completă a acestora. Așadar, alegâdn să investești acum în produse de calitate, vei avea posiblitatea de a te putea bucura de acestea pentru o perioadă lungă de timp!

Cum se întrețin coșurile de fum ceramice?

Pentru o bună funcționare a coșurilor, acestea trebuie curățate ori de câte ori este nevoie. Apelează la un specialist pentru aceste servicii și bucură-te, pentru o perioadă lungă de timp, de funcționalitatea produselor alese, întreținându-le corespunzător!

CosuriFum.roeste magazinul online de la care ai posibilitatea de a-ți comanda produsele dorite, și de a te putea bucura de acestea în cel mai scurt timp cu putință! Fie că ai nevoie de sobe, focare, coșuri de fum ceramice sau chiar cosuri de fum inox, pe toate le găsești aici și le poți comanda folosind datele de contact de mai jos! Alege produse de calitate superioară, și bucură-te de funcționalitatea acestora pentru o perioadă lungă de timp!  

Detalii de contact:

E-mail: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763687665

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post <strong>Azil pentru persoane cu handicap – o alegere inspirată pentru seniorii cu probleme medicale</strong>
Next post <strong>Află tot ce trebuie să știi despre acoperișul fălțuit</strong>