Iata ce oportunitati vei avea dupa un curs auditor intern


Informatii generale despre curs auditor intern

curs auditor intern

Daca vrei sa faci progrese profesionale, trebuie sa participi la un curs de auditor intern recunoscut de ANC intr-o echipa de profesionisti de formare, ai ocazia sa te dovedesti.

Astfel de cursuri va pregatesc pentru evaluarea conformitatii si performantei sistemului de management al calitatii al organizatiei. In plus, urmand aceasta procedura, veti putea invata cum sa planificati un audit, cum sa efectuati un audit si implicit cum sa raportati un audit.

Un aspect foarte benefic si important de luat in considerare este ca astfel de cursuri / curs de auditor intern sunt concepute pentru cei care evalueaza procesele organizatiei ca parte a planului. Finalizarea cu succes a acestui curs este o conditie prealabila pentru obtinerea certificarii in acest domeniu.

Ce vei invata

Curs de auditor intern este un curs mai amplu, in care trainerul profesionist imbina partea teoretica cu partea practica pentru a promova procesul de invatare si performanta dumneavoastra.

Vor fi discutate diferite subiecte, precum conceptele de baza ale auditului, tipurile de audit, modelele si etapele actiunilor de audit, managementul riscului (inclusiv identificarea, remedierea si eliminarea acestuia), modelele COSO si nu in ultimul rand procesul de raportare. Toate aceste subiecte vor fi organizate pe zi.

Ce abilitati poti dobandi urmand cursul de auditor intern?

Dupa finalizarea acestui curs, veti dobandi capacitatea de a planifica si pregati sarcini de audit intern, de a supraveghea sarcini, de a pregati rapoarte, de a dezvolta teste si de a depune contestatii dupa aceste teste.

Cu alte cuvinte, la finalul acestui training, vei fi sigur ca ai dobandit cunostintele teoretice si capacitatea utila de a evalua organizatia din perspectiva managementului sistemului de management al calitatii.

Unde putem participa la un astfel de curs de auditor intern?

Echipa Professionals Business Knowledge Society este formata din formatori profesionisti specializati in diferite domenii ale pietei muncii, gata sa impartaseasca experienta lor profesionala si sa va ajute sa obtineti o dezvoltare profesionala.

In timpul cursului de auditor intern, echipa va va ghida in consecinta si va va evalua in mod regulat abilitatile pentru a va asigura ca sunteti pregatit sa aplicati toate informatiile absorbite.