Iata ce sa iei in considerare daca vrei sa te muti toamna aceasta!

Te pregatesti sa te muti in aceasta toamna? Minunat! Mutarea in timpul sezonului de toamna poate fi o idee grozava. Acest sezon nu este la fel de aglomerat pentru companiile de relocari cum este, de pilda, vara, asa ca vor avea mai multe echipaje si masini disponibile. In plus, vei avea mai multa flexibilitate in ceea ce priveste momentul in care sa iti programezi mutarea si vei putea negocia o oferta mai buna. Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere ca fiecare sezon are avantajele si dezavantajele sale atunci cand vine vorba de schimbarea locuintei. Exista cateva considerente de care ar trebui sa fii constient daca nu te-ai mutat niciodata in timpul toamnei. Ia in vedere urmatoarele:

​Ia in considerare programul scolar al copiilor!

In functie de scoala pentru care optezi pentru copiii tai, s-ar putea ca ei sa aiba acum parte de un program scolar usor diferit. Unele scoli private, de exemplu, incep orele inca din luna august. Asadar, daca ai copii scolari pe care intentionezi sa ii inscrii la o astfel de scoala, ideal ar fi sa iti programezi mutarea inainte de inceperea orelor. Iti sugeram sa incepi sa cercetezi scolile si sa discuti cu micutii tai despre mutare cu cel putin doua luni inainte de a va parasi vechea locuinta. Apoi, incepeti procesul de inscriere la scoala cu cel putin sase saptamani inainte de mutare.

​Incearca sa obtii o ofera buna privind costurile de mutare.

Toamna este considerata off-season, asa ca te poti bucura de mai multa flexibilitate in ceea ce priveste programarea mutarii si disponibilitatea camioanelor si a echipajelor, precum si de tarife mai mici. Mai mult decat atat, in functie de firma de relocari la care apelezi, este posibil sa poti negocia costurile mutarii. Iti recomandam sa obtii cel putin trei oferte de la trei companii diferite inainte de a lua o decizie finala.

​Fa-ti din timp contract cu firmele de utilitati.

Daca nu ai electricitate, gaz si apa in noua casa, inseamna ca vei ajunge sa traiesti o vreme intr-o locuinta rece si intunecata, fara nicio modalitate de a gati sau de a face dus. In mod ideal, vei avea nevoie cel putin de electricitate, gaz si apa in primele zile dupa mutare. Ulterior, poti sa iti instalezi cablu si internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cat de important este un audit pentru o firma
Next post Singurul proiect de case tip carte se lansează în cea mai exclusivistă zonă din Nordul Capitalei, în Pipera