Life Dental Spa anunță deschiderea unei noi clinici dentare laser la Sibiu, pentru a oferi pacienților din zonă îngrijire dentară fără durere

Life Dental Spa continuă planul de extindere și anunță deschiderea unei noi clinici stomatologice laser în data de 16 august, în centrul orașului Sibiu. Misiunea acestei clinici dentare este de a oferi sibienilor îngrijire dentară de înaltă calitate într-un spațiu modern și avangardist, dotat cu cele mai noi tehnologii, pentru a face vizitele pacienților cât mai plăcute și mai confortabile, dar și fără durere.

Life Dental Spa Sibiu este situată pe strada Piața Prahovei, numărul 8A (zona Cireșica) și este dotată cu tehnologia de ultimă generație a laserului dentar. Laserul dentar reduce frica și îmbunătățește confortul tuturor tratamentelor dentare. De asemenea, pacienții vor putea beneficia de tratarea cariilor cu laserul dentar, de tratamentul gingivitei și parodontozei cu laserul dentar, de albirea dinților cu ajutorul laserului, precum și de alte proceduri din toate domeniile stomatologiei.

Clinica stomatologică Life Dental Spa Sibiu abordează o viziune holistică. Stomatologia holistică constă în prevenirea și îngrijirea orală a pacientului ca un întreg, care include nu numai cavitatea bucală, ci întreaga persoană, în totalitatea și complexitatea sa biologică, căci există o interconectare între dinți și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale ale pacientului. În plus, medicii dentiști ai clinicilor Life Dental Spa adoptă o abordare biocompatibilă, care protejează și garantează sănătatea generală a pacientului.

De asemenea, clinica dentară laser Life Dental Spa Sibiu este specializată cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul cărora pot reduce anxietatea și îmbunătăți confortul tuturor tratamentelor dentare.

Pentru a  crea schimbări pozitive asupra zâmbetelor sibienilor, echipa Life Dental Spa oferă o gamă largă de proceduri în stomatologie: parodontologie, endodonție, coroane dentare, profilaxie, pedodonție, stomatologie holistică, ortodonție, estetică dentară.

Fondată în 2008 de către Dr. Cristina Obreja, Life Dental Spa este clinica dentară laser care oferă fiecărui pacient soluție pentru toate nevoile în ceea ce privește sănătatea dentară. În urma studiilor efectuate în cadrul Universității germane Aachen, Dr. Cristina Obreja și-a însușit principiile holistice ale tratamentelor laser realizate fără ace, fără freză și fără durere, reușind numeroase performanțe în sectorul medicinei dentare. 

Life Dental Spa, brandul prestigios sub care activează, în prezent, patru clinici stomatologice din București, Iași și Cluj-Napoca. Life Dental Spa se bucură de un real succes datorită tehnologiei moderne de ultimă generație a laserului dentar, adorat de pacienți, întrucât face posibilă efectuarea tratamentelor stomatologice fără ace, fără freză și fără durere. 

Datorită încrederii pacienților, Life Dental Spa are o misiune clară: de a oferi tuturor oamenilor îngrijire dentară de înaltă calitate. De aceea, continuă planul de extindere în 50 de orașe mari din România. Printre acestea, se numără: Pitești, Craiova, Oradea, Arad, Timișoara, Ploiești, Brașov, Constanța. 

De-a lungul acestor ani, medicii dentiști Life Dental Spa și-au respectat întotdeauna pacientul și au pus pe primul plan beneficiile acestuia, abordând minim invaziv afecțiunile dentare și oferind soluții de tratament eficiente și cu rezultate foarte bune pe termen lung.

Pentru a sărbători marea deschidere și pentru că prioritatea acestei clinici dentare laser este să promoveze obiceiul unei igiene orale corecte, Life Dental Spa Sibiu oferă primilor 50 de pacienți pachetul cu detartraj cu ultrasunete la doar 97 de lei. Detartrajul cu ultrasunete va fi realizat de medicii specialiști Life Dental Spa pentru a îndepărta tartrul acumulat pe suprafața dinților. Mai mult, acest pachet include și un periaj profesional, pentru o calitate mai crescută. În urma realizării profilaxiei cu ajutorul unui detartraj cu ultrasunete, se va îmbunătăți, în primul rând, aspectul estetic al dinților. Aceștia vor deveni mai albi și mai strălucitori, redând încrederea pacientului de a zâmbi. Totodată, în urma efectuării unui astfel de tratament, respirația devine mai proaspătă, oferindu-i pacientului un confort sporit. 

Scopul LifeDentiștilor din Sibiu este de a ajuta fiecare pacient să-și recapete zâmbetul și încrederea! Vizitează Life Dental Spa Sibiu și bucură-te de un nou concept în stomatologie!

Telefon: 0318 282 274

E-mail: office@lifedentalspa.ro

Site web: https://www.lifedentalspa.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scutere electrice de la dbsolar.ro Previous post Orasul tau mai poate fi explorat – afla cum
tigla metalica Bilka Next post De ce sa alegi tigla metalica bilka pentru casa visurilor tale?