Ochelari de soare Ray Ban

Ochelari de soare Ray Ban, ideal pentru ochii sensibili

Dacă ai ochii sensibili la lumina puternică, ai nevoie de protecție când conduci mașina, sau poate doar ai nevoie de un accesoriu care să îți completeze perfect look-ul, ai ajuns unde trebuie. Varietatea modelelor ochelarilor de soare Ray Ban (cunoscuți pentru nivelul de calitate ridicat) te va ajuta să alegi perechea de ochelari potrivită pentru forma feței tale. Ochelarii de soare Ray Ban sunt prezentați într-o gamă largă de produse: în funcție de forma ramei și intensitatea culorii.

Importanța ochelarilor de soare

Razele UV afectează ochiul, acestea producând diferite boli. Astfel, ochelarii de soare au rolul important de a proteja ochii de razele UV, deci, atunci când îți alegi ochelarii de soare asigură-te că aceștia dispun de protecție UV.

Alegerea culorii lentilelor

Alegerea culorii lentilelor depinde de nivelul de sensibilitate al ochilor la lumină: dacă ochii tăi sunt mai sensibili la lumină este recomandat să folosești niște lentile mai închise (de exemplu gri închis sau maro), în timp ce dacă ochii tăi sunt rezistenți în fața luminii poți să alegi niște lentile de culori mai deschise.

Ai nevoie de ochelari de soare când șofezi?

  • Lentilele gradiente

Lentilele recomandate pentru șoferi sunt lentilele gradiente (acestea au o culoare mai închisă în partea superioară a lentilei și culoarea se deschide gradual până la partea inferioară a lentilei). Acestea îți permit o vizualizare foarte bună a imaginilor dar în același timp îți protejează ochii de lumina puternică.

  • Lentilele polarizate

Lentilele polarizare au capacitatea de a bloca diferite intensități de lumină, acestea reprezentând o alegere potrivită pentru șoferi.

Indiferent de tipul de lentile, este recomandat ca acestea să aibă protecție UV pentru a proteja cât mai bine ochii.

Varietatea ochelarilor de soare Ray Ban

În funcție de forma ramei, ochelarii de soare sunt clasificați astfel: ochelari rectangulari (recomandați pentru forma feței rotundă sau ovală), ochelari pătrați (recomandați pentru forma feței rotundă), ochelari ovali și ochelari rotunzi (recomandați pentru majoritatea formelor, mai puțin fața ovală sau rotundă), ochelari aviator (pentru orice formă), ochelari wayfarer (recomandați pentru fețele pătrate sau ovale).

După alegerea lentilelor și a formei ochelarilor, nu mai rămâne decât să îți alegi modelul de ochelari Ray Ban preferat.

De ce ochelarii de soare Ray Ban?

Clienții noștri evaluează produsele Ray Ban ca fiind de calitate ridicată. Astfel, în loc să cumperi mai multe perechi de ochelari de soare care se degradează rapid, poți cumpăra o pereche de ochelari Ray Ban și astfel economisești bani pe termen lung. Completează-ți outfitul cu o pereche de ochelari de soare, fie eleganți, fie casual și protejează-ți ochii de lumina puternică și de razele UV cu ochelarii de soare Ray Ban. Folosește funcția „probează online” și găsește-țî ochelarii de soare potriviți pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ești pregătit să conduci o motocicletă?
jandarmeria cluj Next post Jandarmi bătuți cu bâtele în Călăţele