Planifică-ți vacanța și caută hoteluri în Tenerife pentru experiențe de excepție


Cea mai mare dintre insulele Canare este, de asemenea, și cea mai vizitată, din motive cu adevărat întemeiate. Tenerife are foarte multe de oferit, de la peisaje carte cuprind munți și plaje până la zona culinară neașteptat de artistică, care prezintă ingrediente aromate și cu adevărat delicioase.

Deși mulți turișți nu se aventurează prea departe de plajă, pe insula Tenerife, în special pentru iubitorii de drumeții, există opțiunea de a vizita parcul Național Teide.

Marile temperate din jurul insulei Tenerife găzduiesc aproape 30 de specii diferite de balene și delfini, care pot fi văzute de la bordul bărcilor care pleacă în majoritatea zilelor fie din Los Cristianos, fie din Los Gigantes.

Un alt motiv pentru care să începi să cauți hoteluri în Tenerife este poziția insulei, între Sahara și Atlantic, precum și lipsa poluării. Insula oferă multe oportunități de a privit cerul pe timpul nopții, fie cu tururi oficiale, fie pe cont propriu. Experiența supremă include șansa de a privi prin cel mai mare telescop din lume.

Planifică-ți șederea, caută hoteluri în Tenerife și gustă din incredibilele preparate specifice

Pentru mulți poate fi surprinzător faptul că vor descoperi că Tenerife gazduiește nu mai puțin de cinci stele Michelin în patru restaurante. Alternativ, poți opta oricând pentru tradiție și poți mânca preparate locale alături de o excelență degustare de vinuri.

Caută în oferta noastra hoteluri în Tenerife pentru un concediu plin de experiențe inedite

Într-o astfel de vacanța, în Tenerife, vei râde, te vei bucura de mâncarea tradițională de excepție, vei înota și vei rătăci pe insulă uimit de tot ceea ce poate oferi. Vei avea parte de o vacanță plină de multe experiențe de care te vei bucura la maxim.

Este o insulă care are de toate și îți oferă totul, astfel încât, la plecare, să iei cu ține amintiri de neuitat.