corturi evenimente

Cum sa utilizati corturi evenimente pentru momentul dumneavoastra

Cand planificati un eveniment, este intotdeauna o problema sa gasiti locul potrivit. S-ar putea sa gasiti o locatie placuta, dar este posibil ca designul sa nu se potriveasca viziunii dumneavoastra pentru eveniment, sau ar putea fi prea mare sau prea mic sau prea multe alte lucruri.

Medelele de corturi evenimente sunt foarte utile si versatile pentru toate tipurile de evenimente. Sunt usor de instalat si de instalat pe jos, sunt un mod excelent de a oferi adapost oaspetilor dumneavoastra pentru o intalnire in aer liber, de a crea ambianta si de a face evenimentul sa iasa in evidenta, indiferent daca este vorba de o multime foarte mare sau de un grup mic de oameni. Iata cateva exemple despre cum sa folosesti un inchiriere de corturi evenimente pentru momentul tau:

Nunta mult visata in corturi evenimente

Corturile cu cadre sunt o optiune populara pentru nunti, deoarece nu au stalpi centrali, ceea ce deschide intr-adevar spatiul. Veti avea o multime de spatiu pentru locuri si mese, un ring de dans si multe altele. Pentru un aspect retro, un cort de stalp ar fi uimitor, deoarece iluminatul cortului va straluci prin materialul din vela si va crea o ambianta minunat de romantica.

Intalniri de familie

Pentru a va transforma petrecerea din curtea casei intr-un eveniment de neuitat, un cort cu baldachin ar fi o optiune perfecta. Functioneaza pentru intalniri intime, dovedind suficient spatiu pentru diferite zone – mancare, scaune, dans. Chiar si un picnic simplu ar putea fi la nivelul urmator cu ajutorul unui cort bun.

Zona de catering

Incercati sa configurati un stand pentru a va prezenta produsele? Aveti nevoie de o zona separata pentru catering la un eveniment mare? Exista corturi evenimente care se potrivesc perfect pentru evenimente mai mici. Acestea ofera adapost si o zona mai mica pentru a va putea configura cu suficient spatiu pentru nevoile dumneavoastra.

Asta nu e tot. Corturile sunt excelente pentru alte tipuri de utilizari, cum ar fi:

  • Bucatarii in aer liber sau sali de mese
  • Evenimente sportive
  • Evenimente corporative
  • Concerte, festivaluri si multe altele

Atunci cand analizam toti factorii, achizitionarea in general a unui cort pentru evenimente este putin mai scumpa decat inchirierea. Dar este posibil sa nu fie cazul corturilor care sunt incredibil de accesibile. Daca ati decis sa inchiriati corturi de petrecere, atunci sunteti pe calea cea buna cu optiuni rentabile si elegante pentru urmatoarele evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii
Next post Cum gasiti tableta cea mai potrivita pentru voi