Cum să vă creați propriul buchet cu flori de toamnă


Când vine vorba de crearea propriului buchet, există multe beneficii să-l faci singur. În al primul rând, aveți control complet asupra ingredientelor, astfel încât să puteți alege exact ce flori și culori doriți. Și, în sfârșit, realizarea propriului buchet este o activitate distractivă și creativă care poate fi savurată singur sau cu prietenii.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga un fler personal decorului casei dvs. în această toamnă, luați în considerare să vă creați propriul buchet. Cu doar câteva consumabile simple și câteva instrucțiuni de bază, puteți crea un aranjament frumos care va dura săptămâni întregi. În plus, vei avea satisfacția de a ști că ai făcut-o singur!

Ce aveți nevoie: lista de materiale

Când vine vorba de a-ți crea propriul buchet cu flori de toamnă, există câteva materiale de care vei avea nevoie. În primul rând, veți avea nevoie de o varietate de flori de toamnă. Trandafirii, crizantemele și floarea soarelui sunt toate alegeri bune. Veți avea nevoie, de asemenea, de puțină verdeață pentru umplutură și de o vază sau alt recipient pentru a ține buchetul.

Primul pas este să vă adunați materialele. Găsiți apoi o vază care vă place – ceva care va completa culorile florilor. Odată ce ai totul adunat, este timpul să începi să aranjezi!

Aranjarea unui buchet este mai mult artă decât știință, dar există câteva sfaturi de bază de care trebuie să ții cont.

Pasul unu: găsiți florile perfecte

Când vine vorba de a găsi florile perfecte pentru buchetul tău de toamnă, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont. În primul rând, veți dori să vă asigurați că florile sunt în sezon. În al doilea rând, veți dori să alegeți flori care complimentează culorile toamnei. Și, în sfârșit, veți dori să selectați flori care vor rezista mult timp într-o vază. Având în vedere aceste lucruri, primul pas este să găsești florile perfecte pentru buchetul tău.

Cel mai bun mod de a găsi flori în timpul sezonului este să întrebați florarul. Ei vor putea să vă spună ce soiuri înfloresc în prezent și arată cel mai bine. Când vine vorba de alegerea culorilor complementare, căutați flori în nuanțe de portocaliu, galben și roșu.

Pasul doi: tăiați și aranjați florile

Acum că ai toate materialele tale, este timpul să începi cu buchetul tău! Primul pas este să tăiați tulpinile florilor într-un unghi, la aproximativ un centimetru de jos. Acest lucru îi va ajuta să absoarbă mai ușor apa. Apoi, aranjați florile în ordinea în care doriți să apară în buchetul final. Odată ce ai totul aranjat după bunul plac, este timpul să treci la pasul următor.

Pasul trei: adăugați finisaje

Odată ce ai împreună baza de flori de toamnă, este timpul să adaugi câteva retușuri de finisare. Aici puteți deveni cu adevărat creativ și vă puteți face buchetul unic. Iată câteva idei:

-Adăugați puțină verdeață: Acest lucru vă poate ajuta să vă umpleți buchetul și să-i dea un aspect mai plin. Încercați să adăugați câteva frunze, ramuri sau chiar iarbă.

-Includeți alte elemente de toamnă: fructele și legumele proaspete, conurile de pin, ghindele și fructele de pădure sunt toate adăugări grozave la un buchet de toamnă. Fii creativ și vezi ce poți găsi!

-Gândește-te în afara florilor: folosește dovleci, tărtăcuțe sau chiar tulpini de porumb ca parte a aranjamentului tău. Fii creativ și distrează-te cu el!

Daca tot procesul de creare a propriului buchet vi se pare dificil, întotdeauna există varianta de a comanda un buchete de flori după gustul Dvs. Aceasta este o opțiune grozavă dacă doriți să evitați bătaia de cap de a aduna singur un buchet. Tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de flori pe care ți-l dorești și de restul se va ocupa florăria online.

Un alt beneficiu al comandarii unui buchet este că poți fi sigur că florile vor fi proaspete și aranjate frumos. Dacă nu ai încredere în propriile tale abilități de a crea un buchet uimitor, atunci această opțiune este cu siguranță pentru tine. De asemenea, puteți specifica exact ce fel de aranjament doriți, indiferent dacă este liber și natural sau mai structurat și formal.